ΔΙΕΘΝΗ

Ξετρελαμένη η Κις στην Κύπρο!

Ξετρελαμένη η Κις στην Κύπρο!

Δείτε στο Volleyplanet τις πρώτες και αποκλειστικές, σε ελληνική ιστοσελίδα, εικόνες-δηλώσεις  της Κάταλιν Κις από τη Λεμεσό και τον Prestige Απόλλωνα!

Φορτωμένος με… πολλές χαρές «μπήκε» ο φετινός Σεπτέμβριος στη ζωή της Κάταλιν Κις, που εδώ και μερικά 24ωρα βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και στην νέα της ομάδα, Prestige Απόλλων.

Η πρώην πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού, που επέστρεψε δριμύτερη στη δράση μετά τον ερχομό του…πελαργού και λίγες μέρες πριν το διπλό… μυστήριο, το γάμο της με τον Κώστα Ζάρα και τη βάπτιση του “καρπού του έρωτά” τους (12/8), αισθάνεται πραγματικά ενθουσιασμένη για την μεταγραφή της στην νταμπλούχο ομάδα.

Από την πρώτη στιγμή στη Λεμεσό η διοίκηση της ομάδας, «αγκάλιασε» τη νεοαποκτηθείσα άσο , που ήδη αισθάνεται πολύ όμορφα στη νέα της οικογένεια. Κάτι που φαίνεται εξάλλου, στο λαμπερό της χαμόγελο κατά την επίσκεψή της με τη Μαρία Γαλιατσάτου, Marketing Manager του Prestige Apollon, στο Tokio Restaurant Bar,  ιδιοκτησίας του Όμιλου (Prestige Group)

Παρά λοιπόν την κάπως …απότομη μετάβασή της από τα… μπιμπερό, στο… φιλέ,  η Κάταλιν Κις στις αποκλειστικές της δηλώσεις στο Volleyplanet δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό της για τις συνθήκες που συνάντησε στην Κύπρο. «Όλα είναι πολύ καλά εδώ και οι πρώτες εντυπώσεις που έχω από τη νέα μου ομάδα είναι εξαιρετικές. Οι άνθρωποι εδώ είναι ευγενέστατοι και πολύ φιλόξενοι.

11897076_10153527091977748_1620125963_n

Ήδη έκανα κάποιες προπονήσεις και το επόμενο διήμερο θα δώσουμε τα πρώτα μας φιλικά παιχνίδια, ενόψει της νέας σεζόν» τόνισε η άσος από την Ουγγαρία, που μετά την μικρή απουσία της για τα δύο ευτυχή γεγονότα της ζωής της, θα επιστρέψει στη Λεμεσό για να επικεντρωθεί απόλυτα στις υποχρεώσεις της ομάδας και να αφοσιωθεί απερίσπαστη στα αγωνιστικά της καθήκοντα.