Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το «ευχαριστώ» της Ξηντάρα στη Θέτιδα και το «επόμενο βήμα» στον Παναθηναϊκό

Το «ευχαριστώ» της Ξηντάρα στη Θέτιδα και το «επόμενο βήμα» στον Παναθηναϊκό

Η λίμπερο της Θέτιδας Βούλας, Εβίτα Ξηντάρα αποχαιρέτησε την επί πέντε συνεχόμενα χρόνια ομάδα της, καθώς αποτελεί το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, που αγόρασε ουσιαστικά το δελτίο της και ενισχύθηκε!

«Μετά από 5 υπέροχα χρόνια στην οικογένεια της Θέτις Βούλας, ήρθε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου!

Τα συναισθήματα που με κατακλύζουν αυτή τη στιγμή είναι άπειρα, το μόνο σίγουρο είναι πως ένα μέρος της καρδίας μου θα ανήκει για πάντα εδώ! Θα ήθελα να αναφέρω σε αυτό το σημειο, πως η Θέτις ηταν απόλυτα συνεπής και χωρίς καμία εκκρεμότητα σε όλες τις υποχρεώσεις της από την πρώτη ημέρα μέχρι σήμερα, κάτι που την κατατάσσει στους μεγάλους συλλόγους!

Πρώτα από όλα έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Κύριο Τάσο Τριανταφύλλου που πίστεψε σε μένα από την πρώτη στιγμή, μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε αυτήν την ομάδα και στάθηκε διπλα μου σε ότι χρειαζόμουν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους ανθρώπους που είναι μέρος σε αυτόν τον σύλλογο και με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα, θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων για την άριστη συνεργασία που είχαμε και με βοήθησαν να εξελιχθώ σαν παίκτρια.

Και φυσικά ευχαριστώ τις συμπαίκτριες – φίλες μου που χάρη σε αυτές, η Θέτιδα πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να συνεχίσει αυτή την αξιόλογη πορεία», ήταν το διαδικτυακό μήνυμα της Ξηντάρα σε διοίκηση, συμπαίκτριες και φίλους της μέχρι πρότινος ομάδος της.