A2

Ξοφάκης: «Μίλησε η ψυχή των κοριτσιών του ΑΣ»

Ξοφάκης: «Μίλησε η ψυχή των κοριτσιών του ΑΣ»

Την ικανοποίηση το για το πάθος και τη διάθεση που έβγαλαν οι αθλήτριες του ΑΣ Ηλιούπολης κόντρα στο Αιγάλεω, εξέφρασε ο Μπάμπης Ξοφάκης στον Volleyplanet. Ο γενικός αρχηγός της νεοφώτιστης ομάδας επεσήμανε για την διπλή ανατροπή των κοριτσιών του προπονητή Γιάννη Παγανέλη:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών της ομάδας μας στο χθεσινό παιχνίδι. Ξεκίνησαν με πολύ άγχος και αρκετά λάθη με αποτέλεσμα να χάσουν το πρώτο σετ.

Στη συνέχεια ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους και προηγήθηκαν με 2-1, ενώ στο 4ο σετ μίλησε η ψυχή τους για να κάνουν το 21-24, 26-24. Τις ευχαριστώ όλες. Η νίκη αυτή έχει μεγαλύτερη σημασία όταν είναι απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο, όπως είναι το Αιγάλεω.»

 ilioupoli-as-oles-mazi-4567890

Δελατόλα: “Θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι”

Από την άλλη πλευρά η ταλαντούχα ακραία Άννα Μαρία Δελατόλα από τις κορυφαίες της αναμέτρησης από το Αιγαλεω υποστήριξε στον Volleyplanet για τη νίκη κόντρα στο Σίτι:

«Το ματς  με το Αιγάλεω εξ αρχής ήταν δύσκολο και ξέραμε ότι χρειαζόταν υπομονή και τον μικρότερο αριθμό λαθών!

Στο τέταρτο σετ ενώ είχαμε το προβάδισμα στο σκορ από στην αρχή, στη συνέχεια κάναμε μια «κοιλιά» μέχρι το 21-24. Ευτυχώς όμως επειδή θέλαμε πολύ το παιχνίδι, δεν το παρατήσαμε το σετ αλλά με ανατροπή καταφέραμε να το κερδίσουμε με 26-24 και να πάρουμε παράλληλα τη νίκη.

as-ilioupoli-plase-me-aigaleo-456789999

Πιστεύω ότι αυτό το τρίποντο θα μας δώσει ηρεμία και μια θετική ψυχολογία για τα επόμενα ματς που μας περιμένουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος..»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...