Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Χώρισαν» Μαρκόπουλο και Πασκουαλίνο

«Χώρισαν» Μαρκόπουλο και Πασκουαλίνο

Έπειτα από δύο απόλυτα πετυχημένες χρονιές οι δρόμοι του Μαρκόπουλου και του Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο χωρίζουν, με την ομάδα των Μεσογείων να ανακοινώνει την σύση της συνεργασίας της με τον Ιταλό τεχνικό.

Το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ολοκλήρωσε και την συνεργασία του Πασκουαλίνο με το Μαρκόπουλο. Ο Ιταλός τεχνικός τον Αύγουστο αναμένεται να γίνει πατέρας για πρώτη φορά και έτσι η οικογένεια αποτέλεσε βασική πρωτεραιότητα για τον ίδιο και η επιστροφή στην πατρίδα του διαφοροποίησε τα επαγγελματικά του πλάνα.

Μια εξέλιξη που σεβάστηκε απόλυτα η διοίκηση τ ου ΑΟ Μαρκοπούλου που ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον νεαρό τεχνικό που άφησε έντονα το αποτύπωμά του στα δύο χρόνια παρουσίας του στα Μεσόγεια.

Ο πρόεδρος του ΑΟΜ, Πάρις Ευαγγελίου, δήλωσε σχετικά “Ήταν μία από τις δυσκολότερες στιγμές στην έως τώρα παρουσία μου στον ΑΟΜ! Με τον Λίνο η ομάδα ανέβηκε αρκετά σκαλιά στην ποιότητά της, τα οποία πρέπει να διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο. Είναι ένας προπονητής-πρότυπο που προσέφερε πάρα πολλά, τόσο στις γυναίκες, αλλά κυρίως στις νεαρότερες αθλήτριές μας, που στελεχώνουν τόσο τις ομάδες των Κορασίδων και Νεανίδων, αλλά και τη γυναικεία ομάδα. Η παρουσία του Λίνο στο Μαρκόπουλο, ήταν η καλύτερη στιγμή της ομάδας τα τελευταία αρκετά χρόνια! Του ευχόμαστε με το καλό να γίνει μπαμπάς στο πλευρό της αγαπημένης του Nneka! Η σκέψη όλων μας είναι μαζί τους”.

Από τη πλευρά του, ο Giangrossi Pasqualino, δήλωσε “Μετά από δύο υπέροχα χρόνια, αναγκάζομαι να επιστρέψω στην Ιταλία για επείγουσες οικογενειακές υποχρεώσεις. Δύο υπέροχα χρόνια, στα οποία δουλέψαμε πολύ σκληρά αλλά πάντα με ευχαρίστηση, πετυχαίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο με τις γυναίκες όσο και με τις πιο μικρές ομάδες. Η καρδιά μου είναι και παραμένει στο Μαρκόπουλο, όπου γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, που αποτελούν πλέον την δεύτερη οικογένειά μου! Ελπίζω πως αυτό είναι μόνο προσωρινό “αντίο” και θα επιστρέψω στο όνειρο και στην προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους που βάλαμε μαζί!”.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Μαρκοπούλου 

Σε μία εξαιρετικά δύσκολη απόφαση και για τις δύο πλευρές, ο ΑΟ Μαρκοπούλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας, Pasqualino Giangrossi.

Η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα την οικογενειακή κατάσταση του προπονητή, ο οποίος τον ερχόμενο Αύγουστο θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Ευχόμαστε ολόψυχα ό,τι καλύτερο για τον Lino και την Nnekka και τους περιμένουμε ξανά στην Ελλάδα!