Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Χώρισαν οι δρόμοι» της Κις με Απολλώνιο Κερατσινίου

«Χώρισαν οι δρόμοι» της Κις με Απολλώνιο Κερατσινίου

«Τίτλοι τέλους» έπεσαν στην συνεργασία των γυναικών του Απολλώνιου Κερατσινίου με την μέχρι πρότινος προπονήτρια της ομάδας, Κάταλιν Κις, έπειτα από δύο χρόνιας σκληρής δουλειάς και συνεργασίας με πολλές και σημαντικές επιτυχίες, να αποτελεί παρελθόν.

Η Ελληνοουγγαρέζα τεχνικός στην πρώτη της χρονιά στο Κερατσίνι, δεν πρόλαβε πέρυσι να κοουτσάρει την ομάδα στην πρεμιέρα της Α2 Γυναικών, καθώς ακολούθησε το lockdown και η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω κορωνοϊού.

Φέτος όμως η Κις κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο της, με απόλυτη επιτυχία. Μετά από μία πορεία -τρένο κατέκτησε αήττητη τον τίτλο, ενώ στους «16» του Κυπέλλου Γυναικών «άγγιξε το θαύμα» της πρόκρισης στους «8», βάζοντας δύσκολα στην φετινή ομάδα έκπληξη της κατηγορίας Α.Ο. Λαμίας, από την οποία «λύγισε» στα σημεία με 3-1 σετ.

Ωστόσο, εδώ και λίγη ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet.gr η καταξιωμένη τεχνικός και ο σύλλογος του Κερατσινίου ακολουθούν πλέον χωριστούς δρόμους, με την Κις να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας της μέσα από σοβαρές προτάσεις και όπως πάντα υψηλούς στόχους και κίνητρα.

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
11/02/2022

Στα τοπικά η ΕΑΠ

Την αποχώρηση του από το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών γνωστοποίησε με έγγραφό της στην ΕΟΠΕ η ΕΑΠ που πλέον από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στα τοπικά και...