Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χριστοδούλου : «Πάμε στον Άγ. Θωμά να τελειώνουμε την σειρά των τελικών»

Χριστοδούλου : «Πάμε στον Άγ. Θωμά να τελειώνουμε την σειρά των τελικών»

Η νίκη στο “Μελίνα Μερκούρη” έφερε τον Ολυμπιακό μια νίκη μακριά απο το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημα της ιστορίας του, με τους  Κάρλο Παρίζι και Στέλα Χριστοδούλου να δηλώνουν έτοιμοι να τελειώνουν την σειρά των τελικών την Τρίτη στον Άγιο Θωμά.

Ο Ιταλός τεχνικός των “ερυθρολεύκων” εμφανός ικανοποιημένος απο την εμφάνιση της ομάδας του δήλωσε «Μεγάλη νίκη. Μετά το τρίτο σετ, το παιχνίδι έγινε λίγο περίπλοκο. Κάναμε αρκετά λάθη για παιχνίδι στην έδρα μας. Στο τέταρτο σετ, παρά το γεγονός ότι κυνηγούσαμε στο σκορ, βήμα-βήμα βρήκαμε λύσεις και το κατακτήσαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου, γιατί ήταν πολύ δυνατές σήμερα! Ήταν μία καλή νίκη και πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο και να συγκεντρωθούμε για τον επόμενο αγώνα».

Η εμβληματική αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, αφιέρωσε τη νίκη στον αδικοχαμένο φροντιστή της ομάδας Βαγγέλη Ρούσσο,  ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη του στο παιχνίδι και έδωσε σύνθημα νίκης για το κλειστό του Άγιου Θωμά.

«Σίγουρα, στους τελικούς κάθε ματς είναι ιδιαίτερο και για εμάς αυτό που έχει σημασία, είναι ότι μετά το αποτέλεσμα στον Αγ. Θωμά, κερδίσαμε στην έδρα μας! Χαίρομαι πολύ που το κάναμε, βγάλαμε αντίδραση, πήραμε μια καθαρή νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν στο πλευρό μας, τον χρειαζόμαστε συνέχεια. Έχουμε τώρα το επόμενο ματς στον Αγ. Θωμά, πάμε να τελειώσουμε τη σειρά. Είναι σημαντικό, που κρατήσαμε την έδρα μας, ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο και τώρα είμαστε 2-1. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές, πολύ δυνατές, θα δώσουμε το 100% στον Αγ. Θωμά. Έχω πίστη στην ομάδα, είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η νίκη σήμερα είναι αφιερωμένη στον Βαγγέλη Ρούσσο» δήλωσε η Στέλλα Χριστοδούλου.