Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χριστοδούλου στο Volleyplanet: «Περάσαμε πολλά και πετυχημένα χρόνια μαζί

Χριστοδούλου στο Volleyplanet: «Περάσαμε πολλά και πετυχημένα χρόνια μαζί

Ο Ολυμπιακός πριν από την αναμέτρηση με τον ΑΟ Θήρας τίμησε τη Στέλλα Χριστοδούλου που επέστρεψε στου Ρέντη ως αντίπαλος αλλά που όσα την ενώνουν με το Σύλλογο είναι πολλά περισσότερα από ένα παιχνίδι.

Η πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν εκείνη που “υπέγραψε” στα δώδεκα χρόνια παρουσίας της στο Σύλλογο μεγάλες στιγμές για το τμήμα με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ το 2018. Η διοίκηση του Ολυμπιακού αναγνωρίζοντας την πολυετή της προσφορά καθώς κατέκτησε 17 τίτλους με 8 πρωταθλήματα, 8 κύπελλα και 1 ευρωπαϊκό την βράβευσε, όπως έπραξε πριν λίγο καιρό και με την Κατερίνα Γιώτα.

«Επιστροφή σε γνωστά λημέρια και σε μία πολύ αγαπημένη μου ομάδα. Συνάντησα πάρα πολλούς ανθρώπους, που αγάπησα και με αγάπησαν. Ήταν μία πολύ ιδιαίτερη και όμορφη στιγμή για μένα και ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την τιμή που μου έκανε. Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε πολλά χρόνια μαζί και χρόνια πετυχημένα και η πορεία μας θα μας ακολουθεί για μια ζωή. Υπάρχει μία σχέση αγάπης και αυτό έχει για μένα μεγάλη σημασία», δήλωσε στο Volleyplanet συγκινημένη η Ελληνίδα πασαδόρος.

***Στο πλευρό της πάντα η οικογένειά της (φωτ.) που τη στηρίζει  σε κάθε της βήμα.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...