Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χριστοδούλου : «Στόχος του Ολυμπιακού, η επιστροφή στην κορυφή» (vd)

Χριστοδούλου : «Στόχος του Ολυμπιακού, η επιστροφή στην κορυφή» (vd)

Η επιστροφή στην κορυφή είναι ο απόλυτος στόχος του Ολυμπιακού τη φετινή χρονιά στη Volleyleague και αυτό υπογράμμισε η αρχηγός των «ερυθρολεύκων», Στέλλα Χριστοδούλου στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος.

Η έμπειρη πασαδόρος του Ολυμπιακού αναφερόμενη στην κλήρωση του πρωταθλήματος τόνισε «Η κλήρωση έβγαλε από την αρχή φέτος πολύ δυνατά ματς και αυτό νομίζω είναι πολύ ωραίο, γιατί προβλέπεται ένα όμορφο και πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Εύχομαι σε όλες τις αθλήτριες να έχουν υγεία, οι ομάδες σε κάθε τους παιχνίδι να παρουσιάζονται με το πιο ανταγωνιστικό τους σχήμα και να μην έχουμε τραυματισμούς».

Όσο για τους στόχους της ομάδας η Στέλλα Χριστοδούλου υπογράμμισε πως η επιστροφή στην κορυφή και οι κατάκτηση των τίτλων είναι ο μόνος στόχος για τον Ολυμπιακό.

«Ο Ολυμπιακός έχει φέτος ένα πολύ δυνατό σχήμα, προερχόμαστε από μία δύσκολη περσινή χρονιά, με δύο απώλειες τίτλων πολύ σημαντικές για εμάς. Η επόμενη μέρα όμως μας βρίσκει με μεγάλη δίψα και όρεξη να κυνηγήσουμε και πάλι τους στόχους μας και να φτάσουμε ξανά στην κορυφή. Αυτός είναι ο στόχος μας και για αυτό δουλεύουμε πολύ σκληρά καθημερινά μέσα στο γήπεδο, αυτό θα κάνουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική και εύχομαι στο φινάλε να πανηγυρίσουμε τις επιτυχίες» δήλωσε η αρχηγός των Πειραιωτών.

Η Στέλλα Χριστοδούλου έχοντας γράψει την δική της ιστορία με την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας αναφέρθηκε και στην επιτυχία της Εθνικής γυναικών με την πρόκρισης της στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2023 αλλά και την ικανοποίηση της για τα νέα κορίτσια που δίνουν συνέχεια στις «κυανόλευκες» επιτυχίες.

«Πολλά συγχαρητήρια τόσο στην Ανδρική όσο και στην γυναικεία Εθνική μας ομάδα. Είναι σημαντικό οι επιτυχίες που είχαμε φέρει παλαιότερα να μην είναι πυροτεχνήματα. Χαίρομαι που συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό και βρισκόμαστε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού. Έχω μάθει από τις κοπέλες ότι γίνεται μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια, με νεανικό σύνολο και αυτό είναι το σημαντικότερο όλων.

Είναι καιρός η Εθνική ομάδα να ανανεωθεί και να έρθουν νέα παιδιά που έχουν όρεξη να δουλέψουν, έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και είναι με έναν καλό και δυνατό προπονητή. Το βόλεϊ είναι μικρόβιο και μέρος της ζωής μου. Νιώθω γεμάτη με την πορεία που είχα στην Εθνική. Νιώθω νοσταλγία και περήφανη για τα κορίτσια που συνεχίζουν» δήλωσε χαρακτηριστικά η Στέλλα Χριστοδούλου.