Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ζ. Φάκη: «Διαφορετικό το πρόσωπο του Α.Ο. Θήρας από φιλικό σε φιλικό»

Ζ. Φάκη: «Διαφορετικό το πρόσωπο του Α.Ο. Θήρας από φιλικό σε φιλικό»
Την αισιοδοξία της για μια επιτυχημένη πορεία στη φετινή σεζόν της Volley League Γυναικών εξέφρασε η ακραία του Α.Ο. Θήρας, Ζωή Φάκη σε δηλώσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου, λίγες μέρες μετά το 3 στα 3 των φετινών φιλικών της νησιώτικης ομάδας.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Α.Ο. Θήρας
Ακολουθώντας τα χνάρια της Κρητικοπούλας πρώην άσου του Α.Ο. Θήρας, Μαρίας Γενιτσαρίδη, η 24χρονη πρώην απόφοιτος του Pittsburgh University, Ζωή Φάκη επαναπατρίστηκε από τις ΗΠΑ για χάρη της ομάδας μας και από την πρώτη στιγμή που ανέπνευσε το νησιώτικο αέρα της Σαντορίνης, δεν έκρυψε τις υψηλές της φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν της Volley League.
Μαθημένη στην σκληρή και απαιτητική δουλειά από τις «Ροζ Πάνθηρες» του Πίτσμπουργκ, η Φάκη προσπαθεί καθημερινά να δίνει τον καλύτερό της εαυτό για την ομάδα, αδιαφορώντας αν πρόκειται για προπόνηση, ανεπίσημο ή επίσημο παιχνίδι.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένες από τη μέχρι τώρα εμφανίσεις μας στα φιλικά, μολονότι γνωρίζουμε καλά πως υπάρχουν πάντα πολλά περιθώρια βελτίωσης» δήλωσε αρχικά ενόψει του προσεχούς (1/10) φιλικού με Ολυμπιακό στου Ρέντη η Ζωή Φάκη και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι από το πρώτο φιλικό που δώσαμε με το ΖΑΟΝ μέχρι και το τρίτο με το Αιγάλεω, η ομάδα έχει δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Στις προπονήσεις γίνεται πολύ καλή δουλειά, υπάρχει πολύ καλή διάθεση και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Εκτιμώ ότι αν συνεχίσουμε έτσι και έχουμε εμπιστοσύνη μεταξύ μας, θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία φέτος. Αν και είναι νωρίς ακόμη, από την εικόνα που σχημάτισα από τα μέχρι τώρα φιλικά, πάμε πολύ καλά στην υποδοχή και αυτό δίνει την δυνατότητα στις φοβερές πασαδόρους μας να παίξουν ό,τι και όπως θέλουν (με κεντρικές, διαγώνιες, ακραίες, pipe)» τόνισε αισιόδοξη η πρώην συμφοιτήτρια της Γενιτσαρίδη στο «Pitt», που μολονότι στα μέχρι τώρα τεστ επί αθηναϊκού εδάφους, δεν έχει ξεκινήσει ως βασική, με τις εμφανίσεις της στα φιλικά και την δουλειά της στις προπονήσεις, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και εκτίμηση του Σέρβου τεχνικού Α.Ο. Θήρας και των συναθλητριών της