ΔΙΕΘΝΗ

Ζάχρα έτοιμη για τίτλο

Ζάχρα έτοιμη για τίτλο

Η παρουσία του Ερνάντο Γκόμεζ στο Λίβανο άλλαξε την ροή των τελικών και πλέον η Ζάχρα του Ντράγκαν Μιχαίλοβιτς πραγματοποιώντας το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 της Ανγουάρ, ισοφάρισε σε 2-2 τα παιχνίδια και ετοιμάζεται το απόγευμα τις Κυριακής στην Τρίπολη να κάνει την ολική επαναφορά για να κατακτήσει τον τίτλο…

Ένα ακόμη βήμα τίτλου πραγματοποίησε η Ζάχρα απέναντι στην Ανγουάρ. Η ομάδα του Ντράγκαν Μιχαϊλοβιτς με ηγέτη της τον Γκόμεζ πέρασε «αέρα» από την έδρα της Ανγουάρ Και με το 3-0 (25-20, 25-21, 25-19) έφερε την σειρά των τελικών στο 2-2 και παράλληλα το πλεονέκτημα στους «πορτοκαλί» που κρατάνε πλέον την τύχη στα χέρια τους.

Οι «πορτοκαλί» φρόντισαν από την πρώτη στιγμή  να αποκτήσουν το προβάδισμα και τον έλεγχο του αγώνα και με κορυφαίους τους Ζαλίνσκι και Γκόμεζ που είχαν 21 και 13 πόντους αντίστοιχα πήραν τη καθαρή νίκη  και έμειναν όρθιοι στην διεκδίκηση του τίτλου.  Αντίθετα από την Άνγουαρ ο Κουβανός Angel Dennis είχε 21 πόντους και ο Νίκιτς ήταν σε κακή μέρα έχοντας μόλις 8 πόντους.

GOMEZ-ZAHRA-2015

Η υπόθεση τίτλος πλέον θα κριθεί στο 5ο παιχνίδι που θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Ζάχρα την Κυριακή (16:00 ή 18:00)  και άπαντες προετοιμάζονται πυρετωδώς για το τελευταίο τελικό.

Η διοίκηση της Ζάχρα έχει έναν τεράστιο πονοκέφαλο που έχει να κάνει με τον κόσμο καθώς το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο από 2500 -3000 φιλάθλους της ομάδας, ωστόσο φαντάζει μικρό για τις ανάγκες του τελικού…

Έτσι σε συνεργασία με τον Δήμο της πόλης αποφασίσθηκε να στηθεί ένα τεράστιο Video wall σε κεντρικό σημείο προκειμένου όσοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν από το γήπεδο την αναμέτρηση να το κάνουν από την τηλεόραση.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων της Ζάχρα περιμένουν πάνω από 2000 άτομα στην πλατεία και γίνονται συνεχόμενα ραντεβού προκειμένου να ρυθμίσουν τα πάντα.