Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ζαλμάς: «Tα παιχνίδια να κρίνονται στο γήπεδο και όχι από άλλες παραμέτρους»

Ζαλμάς: «Tα παιχνίδια να κρίνονται στο γήπεδο και όχι από άλλες παραμέτρους»
Δηλώσεις ήθους και σεβασμού στη δύσκολη συγκυρία του ΠΑΟΚ από τον προπονητή της Κηφισιάς Νίκο Ζαλμά που για ακόμα μια φορά τόνισε ότι τα παιχνίδια θα έπρεπε να κρίνονται με αποκλειστικά αγωνιστικά κριτήρια μέσα στο γήπεδο.
Μετά το τέλος του αγώνα και παρά τη νίκη του ΑΟΠΚ, ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε αρχικά: «Σεβόμενος την δύσκολη κατάσταση που βιώνει η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν θα κάνω δηλώσεις για το παιχνίδι» και συνέχισε, λέγοντας:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ για την άψογη φιλοξενία που μας επιφύλαξε αυτές τις δύο ημέρες. Το επίπεδο της φιλοξενίας και μάλιστα σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή δείχνει το μέγεθος του συλλόγου. Εύχομαι από καρδιάς να τελειώσει σύντομα αυτή η περιπέτεια και να επιστρέψουν όλοι υγιείς και δυνατοί. Λυπάμαι που μία νίκη μέσα στη Θεσσαλονίκη δεν μπορούμε να την πανηγυρίσουμε. Έχουμε περάσει και εμείς απο αυτή τη θέση και γνωρίζουμε την κατάσταση. Μακάρι τα παιχνίδια να κρίνονται στο γήπεδο και όχι από άλλες παραμέτρους».
Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...