A2

ΖΑΟΝ : Πραξικοπηματική απόφαση

ΖΑΟΝ : Πραξικοπηματική απόφαση

Ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει πραξικοπηματική και που δείχνε παντελή έλλειψη σεβασμού στην δικαιοσύνη εξέδωσε η διοίκηση του ΖΑΟΝ μετά την απόφαση της ΕΟΠΕ. Παράλληλα η ομάδα της Κηφισιάς τονίζει πως θα συνεχίσει τον αγώνα της για την δικαίωση της.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΖΑΟΝ

«Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ δήλωσε μετά τη μάχη του ΕΛ-ΑΛΑΜΕΙΝ «Αυτό δεν είναι το τέλος, ούτε καν η αρχή του τέλους, όμως είναι, ίσως, το τέλος της αρχής»

Η σημερινή απόφαση της ΕΟΠΕ να παραμείνει το Πρωτάθλημα της Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών στο Βόλλει με 11 ομάδες-κουτσό και ανάπηρο-παρά την σαφή και ρητή εντολή του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου(ΑΣΕΑΔ) για πλήρωση της κενής θέσης ,πέραν του πραξικοπηματικού χαρακτήρα της, δείχνει και Παντελή έλλειψη σεβασμού προς τα Θεσμοθετημένα όργανα της Πολιτείας και της Δικαιοσύνης. Δεν θα μας έκανε εντύπωση να ζητούσε η ΕΟΠΕ και κατάργηση του ΑΣΕΑΔ ,από την στιγμή που δεν λαμβάνει υπόψιν της τις αποφάσεις του.

Δηλώνουμε ρητά και ανεπιφύλακτα πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την πλήρη δικαίωσή μας, πιστοί στην ιστορία και τις αξίες που για πάνω από μισό αιώνα πρεσβεύει ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...