CHAMPIONS LEAGUE

Ζελιάσκοφ: «Οι διαιτητές δεν ήταν επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ»

Ζελιάσκοφ: «Οι διαιτητές δεν ήταν επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Νίκι Ζελιάσκοφ εστίασε στην κακή διαιτησία της αναμέτρησης με τη Νόλικο, που σε συγκερασμό με την αδυναμία του Δικεφάλου να τελειώσει τις εννέα ευκαιρίες στο πρώτο σετ ήταν οι αιτίες της ήττας στ Βέλγιο.

Αναλυτική η δήλωση του κόουτς του ΠΑΟΚ στην επίσημη σελίδα της ομάδας: «Η διαιτησία δεν ήταν επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και εμείς σπαταλήσαμε 9 ευκαιρίες για να κερδίσουμε το πρώτο σετ. Ειδικά στο ένα από τα 9 σετ μπολ που είχαμε οι συνθήκες ήταν ιδανικές αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Διορθώσαμε κάποια πράγματα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι αλλά και πάλι έχουμε μπροστά μας αρκετά πράγματα πάνω στα οποία θα πρέπει να δουλέψουμε. Μένουμε με την πικρία ότι έπρεπε να πάρουμε το κάτω παραπάνω από αυτό το παιχνίδι».

Ποιος είναι ο Χέκγουόρθ;

Ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης, ο Βρετανός Χέκγουορθ (στη μέση της φωτογραφίας) για εκείνους που δεν ξεχνούν ονόματα είναι ο ρέφερι που είχε ανάλογα… φαλτσοσφυρίγματα στην αναμέτρηση της εθνικής ομάδας των ανδρών στο χρυσό σετ στα μπαρά με το Βέλγιο (!!!!) για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον Ιούνιο του 2013.