Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ζελιάσκοφ: «Κάναμε πολλά λάθη»

Ζελιάσκοφ: «Κάναμε πολλά λάθη»

Στα πολλά λάθη και στο άγχος της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ, απέδωσε την ήττα του ΠΑΟΚ από την Τουρ, ο Νίκι Ζελιάσκοφ.

Ο τεχνικός του νταμπλούχου που επέστρεψε την Πέμπτη το απόγευμα από τη Γαλλία, δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια και πλέον η ομάδα στρέφει την προσοχή της στον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη, στις 20:00 στο PAOK Sports Arena.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζελιάσκοφ για τον αγώνα με την Τουρ:

«Κάναμε περισσότερα λάθη από ότι έπρεπε αλλά για μένα ήταν φυσιολογικό γιατί πάντα στο πρώτο παιχνίδι υπάρχει άγχος. Τα παιδιά ήθελαν πολύ να κερδίσουν, ήθελαν υπερβολικά να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και αυτό επέφερε περισσότερο άγχος και λάθη. Αυτό που είδα εγώ στο παιχνίδι ήταν μεγάλη διάθεση από όλους τους παίκτες.

Τα παιδιά ήθελαν πάρα πολύ να κάνουν μια καλή εμφάνιση και πιστεύω ότι το κατάφεραν. Αφού μπορούμε να κοντράρουμε μια ομάδα σαν την Τουρ και μπορούμε να την κερδίσουμε κιόλας».

Για το Κυριακάτικο ντέρμπι με το ΠΑΟΚ ο Ζελιάσκοφ τόνισε: « Αυτό που είπα στα παιδιά μετά την Τουρ είναι ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη. Είναι ένα ντέρμπι, ένα παιχνίδι που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σεβασμό. Έχουμε μπροστά μας δύο ημέρες για να προετοιμαστούμε καλά και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».