CHAMPIONS LEAGUE

Ζελιάσκοφ: «Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι»

Ζελιάσκοφ: «Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι»
Χωρίς απουσίες και ετοιμοπόλεμος για τη μεγάλη πρεμιέρα εντός έδρας, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης (17/11) την προπόνησή του. Να ευχαριστηθούν το παιχνίδι ζήτησε ο κόουτς Ζελιάσκοφ και να… γεμίσει κόσμο το γήπεδο συμπλήρωσε ο Δημήτρης Γκαράς.
Αποστολή Θεσ/νίκη: Πένυ Ροντογιάννη
Ο κόουτς Νίκι Ζελιάσκοφ, παρουσιάστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για την αναμέτρηση κόντρα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας ενώ συμβουλεψε τους παίκτες του να εκμεταλλευτούν τη… γιορτή και να πάρουν ό,τι μπορούν περισσότερο από το παιχνίδι αυτό σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο νοοτροπίας.
«Ο ΠΑΟΚ μόνο να κερδίσει μπορεί από αυτά τα ματς. Είναι μια γιορτή για το βόλεϊ στην Ελλάδα η παρουσία της Τρεντίνο εδώ και ελπίζω να έρθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο. Είπα στα παιδιά να μην αγχωθούν να παίξουν ελεύθερα και να ευχαριστηθούν αυτό το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Ζελιάσκοφ.
Αναφορικά με το τι μπορεί να κερδίσει ο ΠΑΟΚ από το παιχνίδι αυτό, ανέφερε: «Είναι σημαντικό σε αυτή την χρονική περίοδο να μπορούμε να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώνουμε. Υπάρχουν παιχνίδια που παίξαμε πολύ καλά και άλλα που δεν είχαμε καλή παρουσία. Για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι πρέπει να είμαστε σε πολύ καλή ημέρα και αυτοί να είναι σε κακή η μέτρια ημέρα. Δεν είναι απίθανο να συμβεί και δεν το βγάζω από την σκέψη μου. Βασικό όμως είναι να κοιτάζουμε το δικό μας παιχνίδι. Για παράδειγμα στη Γαλλία με την Τουρ προσπαθήσαμε να κάνουμε περισσότερα απ’ ότι μπορούμε και αυτό μας οδήγησε σε αβίαστα λάθη. Πρέπει να κάνουμε αυτά που μπορούμε και δουλεύουμε κάθε ημέρα στο γήπεδο».
Γκαράς: «Παίζουν οι δυο πρωταθλήτριες ομάδες»
Με τη σειρά του, ο λίμπερο του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γκαράς μιλώντας στο Volleyplanet σχολίασε: «Περιμένουμε ένα παιχνίδι καλό δυνατό, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Να έρθει γιατί είναι ένα μεγάλο γεγονός εδώ στη Θεσσαλονίκη. Τέτοιες ομάδες δεν έρχονται κάθε χρόνο. Θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία ωστε να παρακολουθήσουν όλοι ένα άλλο επίπεδο βόλεϊ. Από εκεί και πέρα, παίζουμε με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, παίζουν οι δυο πρωταθλήτριες ομάδες, αναμένεται ένα καλό παιχνίδι και ελπίζουμε στο ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας».