Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ζελιάσκοφ: «Όλα τα παιχνίδια με… σοβαρότητα»

Ζελιάσκοφ: «Όλα τα παιχνίδια με… σοβαρότητα»

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Νικολάι Ζελιάσκοφ είδε… θετικά την κλήρωση της Α1 Volleyleague με τους πρωταθλητές να υποδέχονται τον Παμβοχαϊκό στην πρεμιέρα.

Αμέσως μετά και την κλήρωση ο κόουτς του Δικεφάλου τόνισε: «Είναι μια καλή κλήρωση. Εξάλλου, οι κληρώσεις λίγη σημασία έχουν αφού όλοι θα παίξουν με όλους. Αυτό που έχει σημασία είναι να αντιμετωπίζεις όλα τα παιχνίδια με σοβαρότητα και να σέβεσαι όλους τους αντιπάλους. Είναι θετικό που θα ξεκινήσουμε μέσα από την έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας που πιστεύω ότι θα είναι και φέτος εκεί γιατί πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν οι παγίδες. Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα ιδιαίτερο και θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει».

Κουρνέτας: «Υπομονή και δουλειά»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βασίλης Κουρνέτας σχολίασε με τη σειρά του: «Εύχομαι να γίνει ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα με πολύ κόσμο στα γήπεδα. Αυτό που ζήσαμε πέρυσι  στον ΠΑΟΚ ήταν κάτι το μοναδικό. Ανήκει όμως στο παρελθόν. Φέτος έχουμε μια νέα ομάδα με πολλούς νέα πρόσωπα και σίγουρα  είναι  πιο δύσκολο να μείνεις στην κορυφή. Οι επιλογές όμως που έκανε ο προπονητής και η διοίκηση είναι καλές και θα μας βοηθήσουν να διεκδικήσουμε  τους στόχους μας και τη νέα χρονιά.

Χρειάζεται όμως υπομονή και πολύ δουλειά. Θα περιμένουμε να ενσωματωθούν  στην ομάδα και οι δύο ξένοι , που με τον ενθουσιασμό τους και το ταλέντο τους θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε στους στόχους μας».