Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ζελιάσκοφ : “Θέμα αξιοπρέπειας”

Ζελιάσκοφ : “Θέμα αξιοπρέπειας”

Στην Σόφια βρίσκεται ήδη ο Νικολαϊ Ζελιάσκοφ,  ο οποίος με δηλώσεις του στο Volleyplanet φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για το διαζύγιό του με τους “ασπρόμαυρους” και αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ τονίζοντας παράλληλα πως “ορισμένα πράγματα είναι θέμα αξιοπρέπειας”…..

Η παρουσία του Νικολαϊ Ζελιάσκοφ στον πάγκο του ΠΑΟΚ αποδείχθηκε αρκετά σύντομη καθώς αρκετά πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελαν τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα.

Ο Ζελιάσκοφ μετά το χθεσινό ραντεβού που είχε με τον πρόεδρο  του ΠΑΟΚ και την σημερινή ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας τους, παρέδωσε τα κλειδιά του σπιτιού που έμενε και αναχώρησε νωρίς το μεσημέρι για την Σόφια…

Ο Βούλγαρος τεχνικός λίγο πριν φύγει για την πατρίδα του με δηλώσεις που έκανε στο Volleyplanet θέλησε να μην μιλήσει για τα αίτια του διαζυγίου τονίζοντας “Είχα μια συζήτηση εχθές με τον πρόεδρο της ομάδας και πιστεύω ήταν μια ανοικτή και ειλικρινής συζήτηση και του είπα όσα είδα στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ όπως και τα παιδιά της ομάδας τα οποία είναι εξαιρετικά.

Το θέμα της αποχώρησής μου δεν είναι αποτέλεσμα των 2 τελευταίων χαμένων αγώνων στο πρωτάθλημα. Για εμένα ορισμένα πράγματα είναι θέμα αξιοπρέπειας. Τίποτα παραπάνω.

Όσο και αν ακούγεται παράξενο και περίεργο, αυτό που με καθοδηγεί εμένα είναι το να πάει καλά η ομάδα…  Δεν υπάρχει κανένα οικονομικό θέμα στον ΠΑΟΚ, αφού το τμήμα του βόλεϊ δεν αντιμετωπίζει κανένα τέτοιο πρόβλημα”