ΔΙΕΘΝΗ

Ζευγάρωσε τις νίκες η Στουτγκάρδη

Ζευγάρωσε τις νίκες η Στουτγκάρδη

Η “γερμανική ομάδα του “δικού” μας προπονητή Γιάννη Αθανασόπουλου έκανε το “2 στα 2” στη Bundesliga κόντρα στη Ρότε Ράμπεν Βίλσμπιμπουργκ.

opadoi_stuttgart

Στην πρώτη της φετινή εμφάνιση μπροστά στο κοινό της στη SCHArrena η Στουτγκάρδη δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στις φιλοξενούμενες και έφτασε εύκολα σε μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα με 3-0 (25-21, 25-22, 25-16) κάνοντας το “2 στα 2”.

Η Ρότε Ράμπεν μπήκε δυναμικά στο ματς προηγήθηκε με 8-6 και 16-14, αλλά από κει και πέρα γ Allinaz MTV με τη συμπαράσταση περίπου 2000 φίλων της δεν κοίταξε ξανά ποτέ πίσω και πανηγύρισε τη νίκη, συνεχίζοντας το φετινό αήττητο σερί της σε Super Cup, Κύπελλο και Bundesliga.

athanasopoulos_borovinchek_n

Στο πρώτο φετινό ματς της Στουτγκάρδης στο “σπίτι” της στο πλευρό του Γιάννη Αθανασόπουλου συνεργάτη του Ισπανού προπονητή, Ερνάντες, βρέθηκαν και κάποιοι φίλοι από την Ελλάδα όπως και η σύντροφός του, Σλοβένα πρώην διεθνής άσος Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ολυμπιακού, Σόνια Μποροβίνσεκ, που αποτελεί το “γούρι” της ζωής του.

Για τις γηπεδούχες που ήταν ανώτερες των αντιπάλων τους σε όλους τους τομείς, τοπ σκόρερ του αγώνα με 14 πόντους ήταν η Μλείνκοβα, ενώ έναν πόντο λιγότερο είχε η MVP της Ρότε Ράμπεν Βίλσμπιμπουρκ, Κεάο Μπουρντίνε.

Foto: Tom Bloch