Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ζητά διαγραφή της Μουλά ο Παναθηναϊκός

Ζητά διαγραφή της Μουλά ο Παναθηναϊκός
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού σε συνέχεια της χτεσινής διαμαρτυρίας σχετικά με την επίμαχη φάση της Φιλντ στο ντέρμπι “αιωνίων” ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί στα αρμόδια όργανα της ευρωπαϊκής και ελληνικής ομοσπονδίας για τη διαγραφή της πρώτης ρέφερι της αναμέτρησης, Ειρήνη Μουλά ενώ οι χορηγοί της ομάδας θα κινηθούν κατά της ΚΕΔ για διαφυγόντας κέρδη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι ο Σύλλογός μας ανταποκρινόμενος στην πρόκληση την οποία δέχθηκε από τη διαιτητή του χθεσινού αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, Ειρήνη Μουλά, που συνιστά ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος, θα προβεί στις ακόλουθες ενέργειες:

1. Θα αιτηθεί τη διαγραφή της από τα μητρώα τόσο της Παγκόσμιας (FIVB) όσο και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Βόλεϊ (CEV), αποστέλλοντας σχετικό αίτημα με συνημμένο το βίντεο της επίμαχης φάσης.

2. Θα αιτηθεί τη διαγραφή της από τα μητρώα της Ομοσπονδίας Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδος (Ο.Δ.Β.Ε), αποστέλλοντας σχετικό αίτημα με συνημμένο το βίντεο της επίμαχης φάσης.

3. Χορηγοί της ομάδας θα καταθέσουν αγωγή για διαφυγόντα κέρδη, κατά της διαιτητή αλλά και των μελών της ΚΕΔ, τα οποία την όρισαν (άρθρο 922 ΑΚ), ενώ είχαν τη δυνατότητα να ορίσουν πιο έμπειρους διαιτητές, όπως συνηθίζεται σε κρίσιμες αναμετρήσεις.

4. Θα ενημερωθούν σχετικά ο αρμόδιος Υπουργός και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού”.