Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ζήτησε το management του ΤΑΠ ο Ανδρέου

Ζήτησε το management του ΤΑΠ ο Ανδρέου

Το αίτημα του Γιώργου Ανδρέου για την ανάληψη του management στο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ επίσπευσε τις διαδικασίες Γενικής Συνέλευσης του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αυτή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Απριλίου και οι αρχαιρεσίες την Πέμπτη 2 του μήνα.

Με απόφαση που έλαβε σε σημερινή του συνεδρίαση ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ επίσπευσε την ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου από τον Μάιο σε Απρίλιο προκειμένου να γίνει έγκαιρα ο προγραμματισμός των τμημάτων.

Παράλληλα ανακοίνωσε πως ο πρόεδρος του ΤΑΠ Γιώργος Ανδρέου ζήτησε το management  του τμήματος βόλεϊ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ

«Το Δ.Σ. του Α.Σ.ΠΑΟΚ αποφασίζει την προκήρυξη Γ.Σ. την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015 και ουσιαστικά   πραγματοποίησης αυτής την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015, κατόπιν  εγγράφου αιτήματος του Προέδρου του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ.Ανδρέου, με θέμα την ανάθεση του management του τμήματος βόλεϊ.

Παράλληλα  με αυτή την ευκαιρία και για λόγους διευκόλυνσης των μελών αλλά και έγκαιρου προγραμματισμού των υπολοίπων τμημάτων για την νέα αγωνιστική περίοδο , αποφασίζει  ταυτόχρονα να πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση που ήταν προγραμματισμένες για φέτος τον Μάιο.

Για την ακρίβεια Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 η Γενική Συνέλευση και Πέμπτη 2 Απριλίου οι αρχαιρεσίες.

Σημειώνουμε ότι λόγω της μετάθεσης των αρχαιρεσιών κατά ένα περίπου μήνα κανένα μέλος του ΠΑΟΚ δεν χάνει το δικαίωμα συμμετοχής σε αυτές.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τόπο και χρόνο στη συνημμένη πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση».

Αυτή είναι η προκήρυξη για την Γενική Συνέλευση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ» (ΠΑΟΚ) – σύμφωνα με τις διατάξεις του εγκεκριμένου και νομίμως δημοσιευμένου Καταστατικού (άρθρο 14) – καλεί τα μέλη του Ομίλου σε Τακτική Γενική Συνέλευση,  την Tετάρτη  25 Μαρτίου 2015  και ώρα  19.00 στο Ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALACE (Μοναστηρίου 305-307) με θέματα   ημερήσιας διάταξης:

1.Έγκριση Ισολογισμού  –  Απολογισμού  Οικονομικού  Έτους 2014 (χρήση 01.01.2014-31.12.2014)

2.Διοικητικός Απολογισμός , Έγκριση  Πεπραγμένων  και Απαλλαγή Δ.Σ.

3.Έγκριση Εκθέσεως Εξελεγκτικής Επιτροπής

4.Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου  και Εξελεγκτικής Επιτροπής .

5.Ανάθεση της διαχείρισης του Τμήματος Αμειβομένων Αθλητών Πετοσφαίρισης σε φυσικό ή νομικό πρόσωπο.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 την ίδια ώρα , στον ίδιο χώρο  όπως ορίζει το καταστατικό. Η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε θα διεξαχθεί την επομένη της Γενικής Συνέλευση με έναρξη την 8.00π.μ. και λήξη την 7.00μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο ΠΑΟΚ (PAOK SPORTS ARENA)».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...