BEACH VOLLEY

Ζουπάνι: «Κανένα περιθώριο στους αντιπάλους μας»

Ζουπάνι: «Κανένα περιθώριο στους αντιπάλους μας»

Ικανοποιημένος τόσο από τη νίκη επί της Πολωνίας, όσο και από την εμφάνιση της Εθνικής μας στην πρεμιέρα του C’ ομίλου του Όπεν τουρνουά World Tour της Λουκέρνης δήλωσε αποκλειστικά στο Volleyplanet ο διεθνής, Νίκος Ζουπάνι, λίγες ώρες πριν από τη βραδινή μονομαχία με το Κατάρ που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση.

“Ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι για εμάς κόντρα σε μια ομάδα που γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά, αφού προπονουμαστε συχνά μαζί και τελευταία φορά τους αντιμετώπισαμε στην Κίνα, πριν από δύο εβδομάδες.

Σήμερα εμφανίστηκαμε πιο συγκεντρώμενοι και πιο αποφασιστικοί και καταφέραμε έστω και δύσκολα να πάρουμε το παιχνίδι στα κρίσιμα σημεία. Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα αυτό, καθώς ξεκινάμε θετικά το τουρνουά , αλλά και με την απόδοσή μας”, υποστήριξε ο Έλληνας πρωταθλητής, μετά την “άτυπη ρεβάνς” από τους Πολωνούς, που είχαν κερδίσει στο Φουζού με το ίδιο σκορ τους Κότσι/Ζούπα.

Η αισιοδοξία όμως δεν λείπει από το ελληνικό δίδυμο ενόψει και του τελευταίου σημερινού αγώνα, κόντρα στην ομάδα του Κατάρ: “Σε λίγη ώρα έχουμε το παιχνίδι κόντρα στο Κατάρ και θα πρέπει να μπούμε με τον ίδιο τρόπο και να μην αφήσουμε περιθώριο στους αντιπάλους μας, τους οποίους δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε” τόνισε με φοβερή αυτοπεποίθηση και αποφασιστηκότητα ο διεθνής άσος του ΟΠΕ Ρεθύμνου στο Volleyplanet.