BEACH VOLLEY

Με Zumba και… τρέλα στα ημιτελικά της Μικρής Βίγλας

Με Zumba και… τρέλα στα ημιτελικά της Μικρής Βίγλας

Με τα καλύτερα λόγια για το 9ο τουρνουά του ΑΜΣ Φιλωτίου μίλησαν οι πρωταγωνίστριες των αγώνων της Νάξου, με την Καράκου να θέλει να χορέψει… Zumba και τη νεαρή Βόμβα να μην… πιστεύει ότι πέρασε στην 4άδα της διοργάνωσης.

Για την Πέννυ Καράκου, συμπαίκτρια της ντόπιας πρωταθλήτριας, Νάντιας Μαύρου,  η ατμόσφαιρα του τουρνουά της Νάξου δεν είναι πρωτόγνωρη, αφού πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο στο πλευρό της Φανής Οικονομοπούλου. Η φετινή όμως, 9η διοργάνωση, όπως επεσήμανε η Καράκου, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία με τους ανθρώπους και τους χορηγούς  του νησιού να έχουν βάλει… πολύ ψηλά τον πήχη.

karakoy_mayroy

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη… Χρόνο με το χρόνο το τουρνουά γίνεται και καλύτερο! Θα’ λεγα πως είναι εφάμιλλο των κορυφαίων ελληνικών τουρνουά! Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να μη μας λείπει τίποτα… Έχουμε τα νερά μας, τα γιαούρτια μας, τις μουσικάρες μας από τον dj Ηλία Ορφανό , τις ομπρέλες μας, αναγνωρισμένους διαιτητές και εκφωνητή… Τι άλλο να ζητήσουμε; Το επίπεδο των ομάδων είναι κι αυτό ανεβασμένο, με ανταγωνιστικές παίκτριες, που παρά τον αέρα, προσφέρουνε θέαμα υψηλού επιπέδου. Μέχρι να τελειώσουν οι αγώνες, θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και με τη λήξη θέλω να χορέψω… Zumba» δήλωσε στο Volleyplanet η άσος της Δραπετσώνας που δεν περίμενε την Κυριακή, για να μας δείξει τις επιδόσεις της, εκτός από το μπιτς βόλεϊ και στο χορό.

Πότοκαρ: “Δεν υπάρχει τέτοιο τουρνουά στη χώρα μου…”

Εξίσου ενθουσιασμένη ήταν και η Σλοβένα πρώην άσος του Πανναξιακού, Μόνικα Πότοκαρ, που με την πρώην της συμπαίκτρια, Σία Τοτσίδου, θα έχουν την Κυριακή μία τελευταία ευκαιρία για πρόκριση στην 4άδα, αφού στην σαββατιάτικη πρεμιέρα έπεσαν θύματα… έκπληξης των νεαρών Βόμβα-Σφυρή. «Πρόκειται για μια εξαιρετική διοργάνωση, αφού στην πατρίδα μου στη Σλοβενία δεν υπάρχει αντίστοιχο τουρνουά, υψηλού επιπέδου.

totsidou_potokar 2

Είμαστε λίγο κουρασμένες αυτό το διάστημα, αφού ξοδεύουμε με τη Σία πολλές ώρες στο γυμναστήριο, αλλά ελπίζω στη συνέχεια να παίξουμε καλύτερα. Το σημαντικότερο όμως για εμάς είναι να το διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά, όπως και σήμερα…»

sfyri_bomba_n

Από την πλευρά της η ομάδα-έκπληξη της πρεμιέρας, της ιατρού και πρώην παίκτριας των Αμπελοκήπων, Κωνσταντίνας Σφυρή, που κάνει το αγροτικό της στο Κέντρο Υγείας της Νάξου και ψάχνει με τη συμπαίκτριά της, Γιώτα Βόμβα το… φάρμακο για να μην τρελαθούν απ’ τη χαρά της πρόκρισης. «Τι να περιμέναμε; Να κερδίσουμε τις Τοτσίδου-Πότοκαρ; Ούτε καν… Ευχαριστώ πολύ την Κωνσταντίνα (σ.σ Σφυρή) για τις προπονήσεις που μου έκανε και ελπίζω να παίξουμε εξίσου καλά και στα ημιτελικά» τόνισε ξετρελαμένη στο Vollyeplanet η νεαρή κεντρική του Πανναξιακού, Γιώτα Βόμβα.