Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αντιμέτωπη με το… νυστέρι η Φαμπιάν

Αντιμέτωπη με το… νυστέρι η Φαμπιάν

Δυσάρεστα τα νέα για την 29χρονηΣλοβένα άσο της Θέτιδας που δεν θα γλιτώσει τελικά τη χειρουργική επέμβαση.

fabian-alma-007

Για την άτυχη Έρικα Φαμπιάν η σεζόν της Α1 γυναικών ολοκληρώθηκε πρόωρα και με άδικο τρόπο στην χώρα μας, αφού όπως δημοσίευσε το Volleyplanet πριν λίγα 24ωρα μετά και την τελευταία εξέταση από ακτινολόγο φάνηκε η σοβαρότητα της κατάστασης της Σλοβένας ακραίας. Τα νέα ευρήματα έδειξαν ότι η ξένη της Θέτδας πέρα από μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού,  έχει υποστεί ρηξη εξω μηνίσκου  και αποκόλληση χόνδρου και το μόνο που μπορεί να αποκαταστήσει τη ζημιά είναι δυστυχώς το χειρουργικό… νυστέρι!

Με αυτό τον τρόπο η ομορφη Σλοβένα άσος, που εκτός της σάλας αγωνίζεται και στο μπιτς βόλεϊ με παρτενέρ την 27χρονη εξίζου όμορφη αδελφή της, Σιμόνα, ίσως και να μπορεί να προλάβει το επόμενο καλοκαίρι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Volley 2017, που θα φιλοξενηθεί στην Αυστρία και μετά την ατυχία στην Ελλάδα, φαντάζει ως ο επόμενος σμαντικός αγωνιστικός στόχος της.

erika_fabjan 3

Από την πλευρά της η διοίκηση της ομάδας της Βούλας καταστρώνει ήδη τα πλάνα της για την άμεση εύρεση της ιδανικής αντικαταστάτριας της Φαμπιάν. Πέρα από το αμιγώς ελληνικό σχήμα που θα κατέβει στην Ηλιούπολη με την Τουρνάκη να καλύπτει το κενό της Σλοβένας άσου, θα πρέπει να βρεθεί το συντομότερο η “αντί Φαμπιάν”. Στα προσεχή ματς μέχρι και την 9η αγωνιστική του προγράμματος της Α1 Γυναικών, κόντρα σε Ελπίδα Αμελοκήπων (6η αγ.), Αίαντα Ευόσμου (7η αγ.), Μακεδόνες Αξίου (8η αγ.) και ΑΕΚ (9η αγ.) η ομάδα της Βούλας “παίζει” ουσιαστικά την παραμονή της.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...