ΔΙΕΘΝΗ

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι του Σέρτζιο (fot-vid)

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι του Σέρτζιο (fot-vid)

Μέ τον τελευταίο άσο της σπουδαίας 15ετούς καριέρας του στην “σελεσάο” ο δις χρυσός Ολυμπιονίκης “σφράγισε” τη νίκη της Βραζιλίας επί της Πορτογαλίας και είπε συγκινημένος το δικό του “ευχαριστώ” στους περίπου 100.000 συμπατριώτες του που το σαββατοκύριακο αποθέωσαν το θρυλικό λίμπερο στα δύο ματς σε γήπεδα ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η βραζιλιάνικη ομοσπονδία, ως έναν φόρο τιμής για την προσφορά της “αράχνης” στο παγκόσμιο βόλεϊ.

14184548_1068102229949630_5342937947830248272_n

Σε ένα πραγματικό πάρτι, μέσα και έξω από τις γραμμές του γηπέδου, που στήθηκε το σαββατοκύριακο στις έδρες της Κουριτίμπα, “Arena da Baixada” αλλά και στο “Estadio Nacional Mané Garrincha”, χωρητικότητας 72.788 θεατών, ο κόσμος αποθέωσε τον “Σερτζίνιο”. Eναν αθλητή που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για χιλιάδες αθλητές του βόλεϊ, αλλά και απλούς συμπατριώτες του που εδώ και λίγες ώρες “κρέμασε” για πάντα την “βερντέορο” φανέλα του, έκλεισε με θριαμβευτικό τρόπο ένα τεράστιο κεφάλαιο της καριέρας του, τελειώνοντας με δίκό του άσο το δεύτερο ματς με τους Πορτογαλους.

sergio_brasilia

Σχεδόν βουρκωμένος από τη συγκινηση, πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του, αλλά και στο… μπουγέλο με κουβά που δέχθηκε με τη λήξη του ματς, ενώ στις κερκίδες οι θεατές μέσα σε… ντελίριο ενθουσιασμού τραβούσαν φωτογραφίες με κινητά και κάμερες προκειμένου να αιχμαλωτίσουν για πάντα αυτές τις ιστορικές στιγμές!

brasilia

Μέσα λοιπόν σε έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα οι χρυσοί Ολυμπιονίκες παίζοντας χωρίς άγχος έδωσαν πραγματικό… show,  είτε φορώντας γυαλιά ηλίου, ειτε εκτελώντας… διαστημικά σερβίς, τιμώντας με το δικό τους τρόπο την θρυλική αυτή μορφή του παγκόσμιου βόλεϊ, σε ένα τελειώς  διαφορετικό ματς από όσα έχουν παίξει μέχρι σήμερα.

Brasil-Portugal-amistoso-Brasília

«Ήταν μαγικό και θα στιγματίσει για πάντα στη ζωή μας», δήλωσε ο Μπρούνο και συμπλήρωσε: “Όύτε στα πιο… τρελά μου όνειρα δεν πίστευα ότι θα συμμετάσχω σε ένα παιχνίδι όπως αυτό με περισσότερους από 30.000 ανθρώπους στο γήπεδο. Στιγμές σαν αυτές κάνουν όλες τις θυσίες σου να αξίζουν. Είμαι ενθουσιασμένος για την τιμή αυτή και απλά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της Βραζιλίας, τόνισε ο αρχηγός της χρυσής Ολυμπιονίκη, που για την ιστορία μέσα σε δύο μέρες πέτυχε ισάριθμες νίκες (3-0, 3-1) επί των Πορτογάλων.

Δείτε στα Video πως μια ολόκληρη χώρα τιμά έναν από τους κορυφαίους αθλητές της!!!

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...