A2

Αποχώρησε ο ΑΟ Κύδων από την Α2 Γυναικών

Αποχώρησε ο ΑΟ Κύδων από την Α2 Γυναικών
Άδοξο τέλος είχε η φετινή περιπέτεια της χανιώτικης ομάδας στην Α2 γυναικών, καθώς με επιστολή του στην Ε.Ο.ΠΕ. ο ΑΟ Κύδων Χανίων γνωστοποίησε την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (Α’ όμιλος), αφήνοντας την Κρήτη πλέον με μοναδικό εκπρόσωπο στο πρωτάθλημα τον ΟΠΕ Ρεθύμνου.
Κατόπιν τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 23 παράγραφος 2 του Γενικού κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και το άρθρο 1 παράγραφος Ε’ της Ειδικής Προκήρυξης αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος και υποβιβάζεται στην Β’ Εθνική / Περιφερειακο, στην οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία στον Α’ όμιλο της Α2 Γυναικών μένουν ως έχουν και στο εξής οι αντίπαλοι του Κύδωνα θα νικούν με 3-0 (25-0, 25-0, 25-0) άνευ αγώνα. Επίσης σε κάθε αγώνα η ομάδα της Κρήτης θα υποστεί αφαίρεση τριών βαθμών.

Να σημειωθεί πως μετά από 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η ομάδα του Δαμιανού Χατζηδαμιανού ήταν με μόλις 3 βαθμούς και 1 νίκη στην τελευταία θέση της κατάταξης των 9 ομάδων, ενώ ο ΟΠΕΡ με 8 βαθμούς και 3 νίκες είναι ισόβαθμος με τον 8ο ΑΣ Ηλιούπολης στην 7η θέση.
A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...