A2

Άρχισαν οι προπονήσεις στη Νέα Σμύρνη

Άρχισαν οι προπονήσεις στη Νέα Σμύρνη

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινείται πλέον ο Πανιώνιος στους άνδρες καθώς μετά από ένα μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας λόγω Covid-19 οι “πάνθηρες” ξεκίνησαν την προετοιμασία τους από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Μετά το πρώτο ραντεβού για τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, οι “κυανέρυθροι” έδωσαν ραντεβού στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Νέας Σμύρνης και υπο τις οδηγίες του Βασίλη Θεωδορόπουλου άρχισαν το… χτίσιμο της νέας ομάδας που ευελπιστεί να αφήσει το στίγμα της στη νεοσύστατη Pre League.

Ο τεχνικός του Ιστορικού στην επίσημη “πρώτη” της ομάδας ευχήθηκε υγεία και καλή σεζόν στους παίκτες του που παρουσιάστηκαν αισιόδοξοι και με χαμόγελα.

Σε δηλώσεις του στα Panionianea.gr ο Βασίλης Θεωδορόπουλος αναφερόμενος στη νέα χρονιά τόνισε “Είμαστε πολύ αισιόδοξοι, νομίζω ότι φέτος η ομάδα μας θα είναι δυνατή και πλήρης. Το θέμα είναι να μπορέσουμε να είμαστε υγιής, τόσο εμείς όσο και οι άλλες ομάδες για να μπορέσει να γίνει πρωτάθλημα. Δεν ξέρουμε ούτε πως θα ξεκινήσουμε ούτε πως θα τελειώσουμε με αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση. Ξεκινάμε την προετοιμασία μας, αγωνιστικά είμαστε πολύ καλά και ελπίζουμε να πάνε και όλα καλά στα θέματα της υγείας για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε”.

Την ίδια ώρα την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε και η ομάδα Εφήβων του Πανιωνίου με τους μικρούς να έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με τους μελλοντικούς συμπαίκτες τους.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...