A2

Μπήκε δυνατά ο ΖΑΟΝ

Μπήκε δυνατά ο ΖΑΟΝ

Στα …βάσανα μπήκαν εδώ και λίγες μέρες οι αθλήτριες του ΖΑΟΝ. Η ομάδα της Κηφισιάς ξεκίνησε την προετοιμασία της στο Ζηρίνειο με το ζωντανό θρύλο του γυναικείου βόλεϊ, Πηνελόπη Μπλάμη, να έχει στο… τρέξιμο το σύνολο των αθλητριών της με στόχο η ομάδα να κατακτήσει μια από τις τρεις πρώτες θέσεις του πολύ δύσκολου αθηναϊκού ομίλου που συμμετέχει.

Παράλληλα με το «κτίσιμο» της φυσικής κατάστασης, η φιλόδοξη τεχνικός του ΖΑΟΝ που διαμόρφωσε ριζικά το ρόστερ της ομάδας, κινείται για το κλείσιμο πολλών φιλικών που θα βοηθήσουν την ομάδα των βορείων προαστίων να αποκτήσει την απαραίτητη ομοιογένεια και να μπει πανέτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της  Α2.

Ένα πρωτάθλημα που ξεκινάει με ένα πολύ μεγάλο εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στον επίσης  ενισχυμένο μεταγραφικά, Πανιώνιο. Για την δύσκολη πρεμιέρα, η προπονήτρια του ΖΑΟΝ σχολίασε στον Volleyplanet: «Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό ματς με ένα δύσκολο και φιλόδοξο αντίπαλο όπως είναι ο Πανιώνιος. Στόχος μας η καλύτερη και πιο άρτια προετοιμασία ώστε να είμαστε πανέτοιμοι στην απαιτητική πρεμιέρα του  πολύ ανταγωνιστικού ομίλου που μετέχουμε.»

Απόντες για διαφόρους λόγους από την προετοιμασία είναι οι Μολδοβανίδη και Κορναράκη που θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία τις επόμενες μέρες.

Η ανακοίνωση της προέδρου:

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους συνεργάτες στη διοίκηση και ευχές για το ξεκίνημα της ομάδας βόλεϊ γυναικών της νέας σεζόν, εξέδωσε η πρόεδρος του συλλόγου, Άννα Κορογιαννάκη και στην οποία αναφέρει:

«Θέλω από αυτή τη σελίδα να ευχαριστήσω δημόσια, αλλά και να εκφράσω τον θαυμασμό μου στην Μαρία Σπυράκου και τον Κώστα Κωτσόπουλο, συνεργάτες μου, μέλη του Δ.Σ. του ΖΑΟΝ.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την προπονήτρια Πηνελόπη Μπλάμη επικεφαλής των Ακαδημιών και της ομάδας Βόλλευ, για την πολύ καλή δουλειά και τις άριστες επιλογές της, στη σύνθεση της Γυναικείας Ομάδας.

Ακόμα θέλω να στείλω και ηλεκτρονικά…………………. ΑΓΑΠΗ …………………..

α) σε όσες παίκτριες παρέμειναν στο ΖΑΟΝ της καρδιάς τους, παρόλα τα προβλήματα της περιόδου 2015-2016,

β) σε εκείνες που γύρισαν ΠΙΣΩ, δείχνοντας με την επιστροφή τους εμπιστοσύνη στη νέα Διοίκηση,

γ) να καλωσορίσω τις νέες παίκτριες που ήρθαν κοντά μας, συμμεριζόμενες το ΟΡΑΜΑ όλων, για ένα ΖΑΟΝ μοναδικό. !!!

Εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου ανοίγουμε μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά για όλες εσάς. !!!

Εμείς στο Διοικητικό Συμβούλιο είμαστε και θα είμαστε μια γροθιά.!!! Και μαζί σας θα ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία !!! , γιατί θα είμαστε εμείς για εσάς και όλοι μαζί για τον ΖΑΟΝ !!!!

‘Ερχεται καλή χρονιά !!!

ΑΝΝΑ ΚΟΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΖΑΟΝ»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...