LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Μπράντεφερ τίτλου στο Ρέντη

Μπράντεφερ τίτλου στο Ρέντη

O πρώτος –έστω και ανεπίσημος -τίτλος της χρονιάς κρίνεται στον Πειραιά και το Ρέντη… Εκεί όπου Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στον μεγάλο τελικό του 6ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» (19:30).

Ο τελικός του 6ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» διεξάγεται στον Πειραιά και η  διοργάνωση που η μοίρα της το έχει να διεξάγεται κάθε χρόνο με προβλήματα ολοκληρώνεται με το remake του περσινού τελικού της Σύρου.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα παλέψουν για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς που δίνει ψυχολογία στον νικητή για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας και με τον κόσμο στο πλευρό τους στοχεύουν στο 4ο τρόπαιο της ιστορίας τους μετά το πρώτο τους στο Βραχάτι (2013), το δεύτερο της Γλυφάδας (2015) και το τελευταίο τους στην Σύρο (2016).

Ο Μπόσκαν έχει απόλυτα έτοιμους τους παίκτες του που «ζεστάθηκαν» από το ντέρμπι «αιωνίων» και χωρίς προβλήματα είναι έτοιμοι να πάρουν τη νίκη και να ξεκινήσουν με χαρές το 2017.

Μπόσκαν : «Έτοιμοι και σε καλή κατάσταση»

Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε «Είναι ο πρώτος τελικός για την ομάδα μας τη φετινή σεζόν και θα παίξουμε για να κερδίσουμε τον τίτλο, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Παίζουμε στην έδρα μας μπροστά στον κόσμο μας. Θέλουμε να δείξουμε την ποιότητα μας και θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ και να σηκώσουμε το τρόπαιο. Περιμένουμε και χρειαζόμαστε την υποστήριξη των φιλάθλων μας σε αυτό το ματς γατί η παρουσία του μας δίνει πάντα μεγάλη ώθηση. Είμαστε έτοιμοι και σε καλή κατάσταση μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.  Όλοι οι παίκτες και όλα τα μέλη της ομάδας περιμένουμε αυτόν τον τελικό».

Αντίθετα ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να σπάσει την έδρα του Ολυμπιακού και να γράψει ιστορία κατακτώντας το τρόπαιο.

Οι «ασπρόμαυροι» του Βορρά λίγο μετά την ανακοίνωση απόκτησης του Σέρβου Σάσα Στάροβιτς θέλουν να ξεκινήσουν και την αγωνιστική τους αντεπίθεση και να φθάσουν στο τρόπαιο που διεκδικούν για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο, επικρατεί αισιοδοξία σε όλους με τον Γιάννη Καλμαζίδη να υπογραμμίζει «Ο τελικός είναι ένας διαφορετικός αγώνας από τους υπόλοιπους. Οι αγώνες τίτλου έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Θα θέλαμε να είμαστε πλήρης αλλά από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Γκόμεζ κάναμε πολλά εναλλακτικά πλάνα. Η ομάδα έχει ανταποκριθεί θετικά σε δύσκολές καταστάσεις και έχει αντέξει. Θα γίνει σκληρός αγώνας. Θέλουμε το Λιγκ Καπ όπως και όλους τους τίτλους της αεζόν αλλά ο σχεδιασμός που κάναμε μετά τον τραυματισμό του Γκόμεζ έχει στόχο να κορυφώσουμε στο πρωτάθλημα».