ΔΙΕΘΝΗ

Χαντάβα για ντάμπλ!

Χαντάβα για ντάμπλ!

Με 3-2 νίκες στα ημιτελικά των πλέι οφ του ρουμανικού πρωταθλήματος η Κυπελλούχος Ταργκοβίστε της διεθνούς μας ακραίας θα διεκδικήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο στο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς.

Μέρες 2015 ζούνε από χθες στην έδρα της ομάδας της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, καθώς η ομάδα του Ζόραν Τέρζιτς στο 5ο και “φαρμακερό” ημιτελικό επικράτησε με 3-1 (22-25, 25-22, 25-17, 25-23) της Ντιναμό Βουκουρεστίου και δικαιούται πλέον να κάνει όνειρα για νταμπλ.

targoviste_dinamo_bucarest

Η φετινή βάσιλισσα του Challenge Cup από το Βουκουρέστι, που κατάφερε στον τέταρτο ημιτελικό  να κερδίσει με 3-2 σετ στην έδρα της και ισοφαρίζοντας σε 2-2 τις νίκες να παραμείνει σε τροχιά τελικού, μπήκε αποφασισμένη στο ματς και προηγήθηκε με 1-0, προκαλώντας ψυχρολουσία στις κερκίδες του Ταργκοβίστε.

Στη συνέχεια όμως με αντεπίθεση διαρκείας η παρέα της Ευαγγελίας Χαντάβα κατάφερε, να κάμψει την σθεναρή αντίσταση των “τίγρεων” του Βουκουρεστίου και με τρία κερδισμένα σετ να φτάσει στην ανατροπή και την θριαμβευτική πρόκριση.

targoviste

Αντίπαλος της, για δεύτερης σερί χρονιάς φιναλίστ, Ταργκοβίστε αρχής γενομένης από τους δύο εκτός έδρας τελικούς (22 & 23/4) θα είναι και πάλι η πρωταθλήτρια Ρουμανίας, Άλμπα Μπλάι, ενώ για την 3η θέση η Ντιναμό Βουκουρεστίου θα αντιμετωπίσει στις 22/4 την Στίντα Μπακάου.