LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Χωρίς Πιπέργια ο Ηρακλής στο F4

Χωρίς Πιπέργια ο Ηρακλής στο F4

Με απόντα τον Στέλιο Πιπέργια αναχώρησε για τη Σύρο η αποστολή του Ηρακλή, για το Final Four του Λιγκ Καπ. Ο πασαδόρος των κυανόλευκων έχει πρόβλημα στη μέση, κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Volleyleague:

«Δε θα αγωνιστώ λόγω του τραυματισμού μου στη μέση. Εύχομαι στην ομάδα μου καλή επιτυχία. Έχουμε πλεονέκτημα το όνομα του Ηρακλή. Η φανέλα του Ηρακλή είναι βαριά. Αυτοί οι αγώνες είναι ιδιαίτεροι και πιστεύω πως όλα μπορούν να γίνουν. Ο Ηρακλής παρά τα προβλήματα όχι μόνο έχει επιβιώσει αλλά εδώ και καιρό έχει αρχίσει αντεπίθεση για να επιστρέψει στη θέση που ήταν και που του αξίζει να βρίσκεται.

Το Λιγκ Καπ είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση τα τελευταία χρόνια για όλες τις ομάδες και ενδιαφέρει όλους όσοι παρευρίσκονται για την κατάκτηση του τίτλου. Για μας είναι μεγάλη χαρά και θα προσπαθήσει ο Ηρακλής για το καλύτερο. Με τον Απόλλωνα είχαμε κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Λαμία, πήγαμε στον τελικό με Φοίνικα, όπου δεν τα καταφέραμε, αλλά πήραμε τη δεύτερη θέση που έχει αξία. Ήταν σημαντική εμπειρία».

Ο νεαρός Αλέξης Γραμμενούδης ειναι ο αντικαταστάτης τον Πιπέργια, ενώ ο Τσόνο Πέντσεφ συμπεριλήφθηκε παρά τον υψηλό πυρετό που είχε.