ΔΙΕΘΝΗ

E. N’Γκαπέθ: «Πηγαίνω στο Καζάν…»

E. N’Γκαπέθ: «Πηγαίνω στο Καζάν…»

Σε αποκαλυπτική του συνέντευξή στην γαλλική “L’Equipe” ο Γάλλος σουπερστάρ της ιταλικής Μόντενα, επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν την επόμενη χρονιά να αντικαθιστά τον Κουβανοπολωνό Λεόν στην κορυφαία ομάδα του κόσμου, τη Ζενίτ Καζάν και να αποτελεί παρελθόν από το ιταλικό πρωτάθλημα.

“Πήρα την απόφαση να φύγω, πηγαίνω στο Καζάν. Για δύο απλούς λόγους: Ο πρώτος είναι ότι αισθάνομαι ότι ολοκλήρωσα τον κύκλο μου στη Μονένα. Αγωνίστηκα εκεί για τέσσερα μισή χρόνια και, εκτός από το Champions League, κέρδισα τα πάντα. Νιώθω σαν να έχω μπει σε ένα είδος ρουτίνας, στο τέλος ενός κύκλου. Μου λείπει κάτι. Αισθάνομαι την ανάγκη να δω κάτι άλλο και να ρισκάρω για να ανακαλύψω νέα ερεθίσματα » τόνισε ο άσος της Μόντενα .

Στη συνέχεια ο “Messieur Magique” μίλησε επίσης για τις διαφωνίες που είχε στην ιταλική ομάδα με τον Βούλγαρο προπονητή του, Στόιτσεφ. “Ο Ράντοστιν Στόουτσεφ είναι καλός προπονητής, αλλά δεν είναι ο τύπος μου ως τεχνικός… Ξέρετε, το συζητήσαμε αρκετές φορές. Είχαμε κάποιες περιστασιακές διαφωνίες…

Μου αρέσει να έχω την ελευθερία μου στο παιχνίδι. Εκείνος θέλει τα πάντα να είναι συγκεκριμένα. Δεν είμαι αυτός ο παίκτης. Το συμβόλαιό του του θα διαρκέσει δύο ακόμα χρόνια και δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι σε ένα σύστημα παιχνιδιού που δεν με ικανοποιεί.

Είναι καλύτερα να φύγω. Μίλησα με την Κάτια (σ.σ Πεντρίνι, πρόεδρο της Mόντενα). Είναι πολύ δύσκολο, γιατί την αγαπώ πάρα πολύ, μου αρέσει πάρα πολύ, μου αρέσει αυτός ο σύλλογο και οι οπαδοί του, αλλά δεν μπορώ να χάσω την ευκαιρία να πάω στο Καζάν” αποκάλυψε ο διεθνής Γάλλος, που ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...