ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

«Εκτελεστής χωρίς οίκτο» ο «Μr Skyball» (fot-vid)

«Εκτελεστής χωρίς οίκτο» ο «Μr Skyball» (fot-vid)

Κάτι από… Τζέημς Μποντ θύμισε η διάσημη παραλία Κόπακαμπάνα στην πρεμιέρα του ολυμπιακού τουρνουά μπιτς βόλεϊ των ανδρών, καθώς όποτε σέρβιρε ο Ιταλός πρωταθλητής, Άντριαν Καράμπουλα, η μουσική από το soundrack της ταινίας “Skyfall” ξεσήκωνε ακόμη περισσότερο τους χιλιάδες θερμόαιμους θεατές του γηπέδου.

Υπό τον ήχο λοιπόν της μελωδικής φωνής της Αντέλ ο 28χρονος πρωταθλητής με το παρατσούκλι “Mr Skyball”, σαν άλλος Ντάνιελ Κρεγκ “εκτελούσε’ τους Αυστριακούς Ντόπλερ/Χορστ με “όπλο”  το θεαματικό του σερβίς, που τον έχει κάνει διάσημο. Το σερβίς “Skyball” που ξεσήκωσε τις επευφημίες των θεατών, μεταξύ των οποίων και ο Ιταλός Πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντσι, βλεποντας την μπάλα να “πετάει” πάνω από 30 μέτρα.

carambula-sky

“Είναι ένα σερβίς που κάνω από παιδί κατά τύχη… Μικρός είχα πολύ χρόνο στη διάθεσή μου και έριχνα τη μπάλα ψηλά κατ’ αυτόν τον τρόπο, ώσπου είδα ότι λειτουργεί καλά.  Είναι απλά μία κίνηση που έρχεται φυσικά. Ποτέ δεν σκέφτηκα τεχνική, απλά νιώθω τον αέρα, πετάω τη μπάλα και το σώμα μου ακολουθεί…” υποστήριξε ο Άντριαν,  μοναδικός ίσως επαγγελματίας βολεϊμπολίστας που χρησιμοποιεί το εν λόγω σερβίς στο Ολυμπιακό τουρνουά των ανδρών και πλέον έχει… ξεχάσει το όνομά του, καθώς όλοι τον αποκαλούν “Μr Skyball”.

carambulla_rangheri

“Είναι όλα στο μυαλό. Για να το σερβίρεις έτσι, δεν θα πρέπει να έχεις ούτε ένα δευτερόλεπτο αμφιβολία, αλλιώς δεν πρόκειται να πιάσει.
Σήμερα  όμως ήταν πραγματικά δύσκολο, επειδή ο άνεμος ήταν κυκλικός και έτσι έπρεπε να είμαι πολύ σίγουρος και επιθετικός ψυχικά για να περάσω την μπάλα στην άλλη πλευρά του φιλέ”.

Aπολαύστε στο Video το περίφημο σερβίς “Skyball”