Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Εξελίξεις στην Πάτρα

EAP logo-3456

Η αναστολή λειτουργίας του ανδρικού τμήματος της ΕΑ Πατρών δρομολογεί εξελίξεις στην Αχαϊκή πρωτεύουσα καθώς με ανακοίνωσή-παρέμβασή τα Μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΑ Πατρών Αντωνόπουλος Παναγιώτης, Κανελλόπουλος Θεόδωρος και Πατρινός Ευθύμιος ζητάνε την παραίτηση του πρόεδρου του συλλόγου και των υπολοίπων μελών του ΔΣ προκειμένου η ιστορική ομάδα να βρει τον δρόμο της…

Η ανακοίνωση –παρέμβαση των Μελών της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΑΠ

Οι αρνητικές εξελίξεις για το σωματείο με την αναστολή του Ανδρικού τμήματος Βόλεϊ,  προβληματίζει όλο τον αθλητικό κόσμο της Ελλάδας.

Πολύ περισσότερο την οικογένεια της Ε.Α.Π., όπου μετά από μία ανοδική πορεία στα πέντε τελευταία χρόνια από το 2012 που βρέθηκε στη δίνη του Πρωτοδικείου, οι διάδοχοι της Διοίκησης Γρηγοράτου παραδέχονται Εμμέσως, Αδυναμία Διοίκησης.

Γιατί αποτελεί αδυναμία η απόφαση Αναστολής του Ανδρικού Βόλεϊ για 1.000€, ενός από τα ιστορικότητα τμήματα που έκανε την Ε.Α.Π. γνωστή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επειδή διαφαίνεται ότι θα βρεθούμε στη δίνη της αναστολής την επόμενη χρονιά εξ’ ολοκλήρου του σωματείου, γιατί εκεί φοβόμαστε ότι θα βρεθούμε, ο Πρόεδρος και τα εναπομείναντα μέλη του Δ.Σ. θα πρέπει να προχωρήσουν στην υποβολή των παραιτήσεων τους στο Πρωτοδικείο.

Ανοίγοντας έτσι το δρόμο, στην ανάληψη του  σωματείου από ανθρώπους που σέβονται την Ιστορία όλου του σωματείου και όχι επιλεγμένων τμημάτων του.

Μια διοικητική ομάδα που θα επαναφέρει το σωματείο στην ανοδική του πορεία, ανάλογης μετά το 2012 από τις προηγούμενες διοικήσεις, με τις επιτυχίες και τις ανόδους όλων των τμημάτων του.

 

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ:

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,

ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ.

 

Διορισμένα μέλη στην Διοικούσα Επιτροπή της Ε.Α.Π.,

Με την Υπ’ αριθμ. 819/2017 απόφαση του Μονομελές Πρωτοδικείου Πατρών.