ΔΙΕΘΝΗ

Εξιτήριο ο Νγκαπέ-«Μείνετε σπίτι. Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να νικήσεις έναν πόλεμο»

Εξιτήριο ο Νγκαπέ-«Μείνετε σπίτι. Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να νικήσεις έναν πόλεμο»

Αδυνατισμένος και ανακουφισμένος που η 15ημερη καραντίνα λόγω του κορωναϊού ολοκληρώθηκε, ο Γάλλος σούπερ σταρ Ερβίν Νγκαπέ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Καζάν.

Θυμίζουμε ότι ο Νγκαπέ είχε βρεθεί θετικός στον ιό, επιστρέφοντας από το Παρίσι στο Καζάν  ενώ σήμερα έστειλετο δικό του μήνυμα μέσω τον social media ευχαριστώντας τους ιατρούς, το νοσηλευτικό, την ομάδα του και όλους εκείνους που του στάθηκαν σε αυτήν την περιπέτεια.

«Είναι η ώρα της επιστροφής στο σπίτι, έπειτα από 15 ημέρες καραντίνας στο νοσοκομείο αναφοράς της νόσου του κορωναϊού στο Καζάν. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τους γιατρούς, τις νοσοκόμες, τις καθαρίστριες, τους μάγειρες και όσους ξεχνάω. Ευχαριστώ την ομάδα μου για την υποστήριξη και την παροχή των καλύτερων δυνατών συνθηκών που μου συνέβη σε αυτή την περίπλοκη στιγμή της ζωής μου. Μαζί θα τον ξεπεράσουμε και αυτόν τον ιό. Ο αγώνας συνεχίζεται. Μείνετε σπίτι, ποτέ δεν ήταν εύκολο να κερδίσεις έναν πόλεμο», ανέφερε ο άσος της Ζενίτ Καζάν.