ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Φτωχότερο το Θρακιώτικο βόλεϊ

Φτωχότερο το Θρακιώτικο βόλεϊ

Φτωχότερο είναι πλέον το βόλεϊ της Θράκης καθώς θρηνεί τον χαμό της Νίκης Εφραιμίδου που για 30 και πλέον χρόνια αποτελούσε την «ψυχή» της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης Ανατολικής Μακεδονίας…

Τον χαμό της Νίκης Εφραιμίδου θρηνεί το βόλεϊ της Θράκης καθώς «ψυχή» της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης «λύγισε» χτυπμένη από την επάρατη νόσο.

Η Νίκη Εφραιμίδου επί 30 και πλέον χρόνια ως Γραμματέας της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης Αν. Μακεδονίας είχε ταυτίσει την ζωή της με το βόλεϊ της Θράκης αποτελώντας ένα από κεντρικά πρόσωπα της Ένωσης που ήταν αγαπητή σε όλους και πάντα πιστή στο καθήκον της να βοηθήσει τις ομάδες του Έβρου και της Θράκης.

Ωστόσο παρά την μάχη που έδωσε στο τέλος «λύγισε» από την επάρατη νόσο «φεύγοντας» πρόωρα από κοντά μας και αφήνοντας σε όλους μας ένα τεράστιο κενό.

Όπως ανακοίνωσε η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης Αν. Μακεδονίας, ως ελάχιστος φόρος τιμής προς το πρόσωπό της, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της, πριν από την έναρξη όλων των αγώνων που διοργανώνει η Α’ Περιφέρεια.