Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γκονζάλες αντί Άλμπο στον ΠΑΟ

Γκονζάλες αντί Άλμπο στον ΠΑΟ

Ένας παλιός γνώριμος από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, εξαιρετικός αθλητής και προσωπικότητα είναι ο νέος διαγώνιος του Παναθηναϊκού, ο Πέπε Γκονζάλες.

Στον Παναθηναϊκό δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο τον… Κουβανό Νταριέλ Άλμπο και να ρισκάρουν με την έκβαση της υπόθεσης σεξουαλικού σκανδάλου στη Φινλανδία (σ.σ η δίκη έχει οριστεί για τις 26/8!) και έτσι… επέλεξαν τελικά διαγώνιο από την Αργεντινή!

Ο λόγος για τον Χοσέ Λουίς Γκονζάλες, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθότι την τελευταία στιγμή μπήκε στην αποστολή με τoν Βελάσκο να επιλέγει διαγώνιο αντί του λίμπερο Φακούντο Σαντούτσι που είχε αρχικά δηλωθεί.

gonzalez

Γεννημένος στις 27 Δεκεμβρίου 1984 στο Μπουένος Άιρες το 2009 είχε κάνει πέρασμα από την Κύπρο και την ομάδα του Διονύσου αλλά και στην ΑΕ Καραβά τη σεζόν 2010-2011 ενώ αμέσως μετά το 2011 πήρε μεταγραφή στον Εθνικό Αλεξανδρούπολη. Ο διαγώνιος άσος έκανε τα περάσματά του από το τουρκικό πρωτάθλημα ενώ τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην πολωνική Μπιέλσκο Μπιάλα.

Μιλώντας στο «Radio Nihuil» ο «Πέπε» επιβεβαίωσε την είδηση «σας λέω πως θα παίξω στην Ελλάδα για να παίξω με τον Παναθηναϊκό»!