ΔΙΕΘΝΗ

Είπε «αντίο» ο Λεόν μέσω facebook!

Είπε «αντίο» ο Λεόν μέσω facebook!

Περίπου ένα 24ωρο μετά την επίσημη αποκάλυψη του Γάλλου άσου της Μόντενα, Ν’ Γκαπέθ, ότι από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Καζάν στην θέση του Λεόν, ο Κουβανοπολωνός σουπερστάρ της ρωσικής πρωταθλήτριας κόσμου, ενημέρωσε τους φίλους της Ζενίτ, μέσω facebook, ότι αυτή είναι η τελευταία του σεζόν στη ρωσική Λίγκα.

Αναλυτικά το αντίο του Βιλφρέντο Λέον Βενέρο, που από τη νέα σεζόν εκτός εξαιρετικού απροόπτου, θα αγωνίζεται στην ιταλική Περούτζια

“Θέλω να ενημερώσω επίσημα ότι αποφάσισα να μην ανανεώσω το συμβόλαιό μου με τη Ζενίτ Καζάν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύλλογο και τον προπονητή μου για τη δημιουργία των τέλειων συνθηκών για την αθλητική μου ανάπτυξη. Σε αυτό το υπέροχο κλαμπ, κατέκτησα τους τίτλους που ονειρευόμουν – κέρδισα το ρωσικό πρωτάθλημα, το ρωσικό κύπελλο, το ρωσικό Σούπερ Καπ, το Champions League, καθώς και το παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων.

leon

Αυτή τη σεζόν αντιμετωπίζουμε δύο ακόμα προκλήσεις – τα πλέι-οφ του ρωσικού πρωταθλήματος και τον τελικό του Champions League. Ως επαγγελματίας εγγυώμαι ότι θα δώσω όλες τις δυνάμεις και την καρδιά μου για να κερδίσω σε αυτές τις διοργανώσεις. Η ημέρα του τελικού του Champions League άλλωστε, είναι και τα πρώτα γενέθλια της κόρης μου, οπότε η νίκη θα ήταν ια εκείνη το καλύτερο δώρο.

Οι δρόμοι μου με τη Ζενίτ χωρίζουν φιλικά. Δεν αποκλείω να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον.

Τις θερμότερες ευχαριστίες μου για τους οπαδούς της Ζενί – Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Ευχηθείτε όλα να πάνε καλά για μένα στο μέλλον…”

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...