A2

Υπέρβαση με Field ο ΑΟΝ Αργυρούπολης

Υπέρβαση με Field ο ΑΟΝ Αργυρούπολης

Μεταγραφική βόμβα από τον ΑΟΝ Αργυρούπολης που ανακοίνωσε την απόκτηση της Marisa Field που επιστρέφει στην Ελλάδα και μετά τον Παναθηναϊκό και Σαντορίνη θα ενισχύσει τις «κυανόλευκες» στην προσπάθεια ανόδου στην Pre League.

Να αλλάξει ταχύτητα και να διεκδικήσει την άνοδο στην Pre League στοχεύει ο ΑΟΝ Αργυρούπολης που ανακοίνωσε την μεταγραφή της Μαρίσα Φίλντ.

Η Φιλντ που αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό και πέρσι στην Σαντορίνη, επιστρέφει στην χώρα μας για λογαριασμό της Αργυρούπολης που έκανε την έκπληξη πραγματοποιόντας την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του.

Η ανακοίνωση του ΑΟΝ Αργυρούπολης

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Marisa Field.

Η Marisa είναι γεννημένη στον Καναδά το 1987, έχει ύψος 190 και αγωνίζεται ως διαγώνιος και ως κεντρική.

Έχει υπάρξει μέλος της Εθνικής ομάδας Πετοσφαίρισης του Καναδά, με συμμετοχή στο παγκόσμιο κύπελλο του 2010 και του 2014. Έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες στο εξωτερικό ενώ στην Ελλάδα έχει φορέσει την φανέλα του ΑΟ Θήρας και του Παναθηναϊκού.

Είναι τιμή μας και μεγάλη μας χαρά που αθλήτρια του βεληνεκούς της Marisa θα αγωνιστεί με τα χρώματα του ΑΟΝΑ. Είναι μια ιστορική στιγμή για το τμήμα Πετοσφαίρισης και ευελπιστούμε η Marisa με την παρουσία της να δώσει την ώθηση που χρειάζεται η γυναικεία ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Καλώς ήρθες Marisa στην οικογένεια του ΑΟΝ Αργυρούπολης.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...