A2

Ιστορική συγχώνευση για Ολυμπιάδα Πατρών και Απόλλωνα

Ιστορική συγχώνευση για Ολυμπιάδα Πατρών και Απόλλωνα

Την απόφαση να προχωρήσουν απο κοινού στη νέα εποχή έλαβαν Ολυμπιάδα Πατρών και ΓΣ Απόλλων… Τα δύο ιστορικά σωμματεία της Πάτρας έπειτα από συζητήσεις κατέλειξαν σε συμφωνία προκειμένου να ολοκληρωθεί η συγχώνευση -απορρόφηση του ανδρικού τμήματος του Απόλλωνα από την Ολυμπιάδα η οποία πλέον περιμένει την τυπική έγγριση της ΕΟΠΕ για να συμμετάσχει στην Α2. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του pelop.gr στην ΕΟΠΕ εστάλει από την Πέμπτη ο πλήρης φάκελος με όλα τα απαιραίτητα έγγραφα προκειμένου να επικυρωθεί η συγχώνευση-απορρόφηση και αν όλα πάνε καλά τότε η Ολυμπιάδα θα πάρει τη θέση του Απόλλωνα στην Α2 και στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος θα αντικαταστήσει τους «μελανόλευκους».

Με δηλώσεις του στο site της Πάτρας ο προπονητής της Ολυμπιάδας Άκης Δαρείος τόνισε «Είναι μία κίνηση προς όφελος του βόλεϊ της Πάτρας. Σε αυτή την κίνηση μεγάλη είναι η συμβολή και των δύο ιστορικών Συλλόγων της Πάτρας, που έχουν δώσει πολλά στον αθλητισμό της πόλης και θα δώσουν ακόμη περισσότερα στο μέλλον».

ΣΤΟΝ Α’ ΟΜΙΛΟ
Η Ολυμπιάδα μετά από αυτή την εξέλιξη θα εκπροσωπήσει την φετινή χρονιά την Πάτρα στην δεύτερη την τάξη Εθνική Κατηγορία στο βόλεϊ. Θα συμμετάσχει στον Α’ Ομιλο μαζί με τον ΑΟ Αιγιαλέων. Στον ίδιο Ομιλο έχουν κληρωθεί ΑΕ Αρμενίων, ΑΣ Κέρκης, ΑΟ Νέοι Βύρωνος, Καλαμάτα ’80, Ροδίων Αθλησις, Πανιώνιος, Πανερυθραϊκός, Μίλωνας, ΓΕ Ηρακλείου και Δραπετσώνα.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...