Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καλύτερη κεντρική Ι. Πολυνοπούλου: «Επιβράβευση των κόπων μου»

polynopoulou_eope

Η κεντρική του ΠΑΟΚ Ιωάννα Πολυνοπούλου, απέσπασε 4 ψήφους από τους 12 προπονητές της κατηγορίας και μαζί με την Κατερίνα Ζακχαίου του Ολυμπιακού συμπληρώνουν  το κορυφαίο δίδυμο του πρώτου γύρου πάνω στο φιλέ.

Μετά από 11 αγωνιστικές η Ιωάννα Πολυνοπούλου και πάντα σύμφωνα με τα στατιστικά που παρουσιάζει η ΕΟΠΕ αφού δεν έχουν όλες οι ομάδες Data Volley, έχει πετύχει 95 πόντους με 52/112 επιθέσεις (46,4% αποτελεσματικότητα), 12 άσσους και 31 μπλοκ, καταλαμβάνοντας και την 3η θέση στη σχετική κατηγορία.

«Επιβράβευση των κόπων μου, κίνητρο για την Εθνική»

Η Ιωάννα Πολυνοπούλου δήλωσε «Η αλήθεια είναι ότι με εξέπληξε και δεν περίμενα να με ψηφίσουν. Πάντα μία διάκριση σε κάνει χαρούμενο γιατί αποτελεί επιβράβευση της δουλειάς και των κόπων σου στη προπόνηση και στους αγώνες. Ο ΠΑΟΚ φέτος παρά τη πρώτη του σεζόν στη Volleyleague κάνει μία πολύ οργανωμένη προσπάθεια και έχει υψηλούς στόχους. Θεωρώ πως είναι μία ομάδα που πρέπει να είναι στα πλέι οφ και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που έρχεται στην έδρα μας είναι από τα πλέον κρίσιμα και πρέπει να το νικήσουμε. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανεβασμένο, οι περισσότερες ομάδες είναι ισορροπημένες και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για απώλειες».

Για μία ενδεχόμενη κλήση στην Εθνική: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος που μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να διακριθείς και να έρθει η κλήση στην Εθνική, ειδικά αν παίρνεις συνεχώς θετικά αποτελέσματα. Η Εθνική ομάδα είναι κάτι που θα ήθελε ο καθέ αθλητής και η κάθε αθλήτρια και θα συνεχίσω τη δουλειά για να το πετύχω» δήλωσε η Ιωάννα Πολυνοπούλου και έστειλε τη δική της ευχή για το 2020.

«Πρώτα απ’όλα υγεία σε όλους. Εύχομαι η ομάδα μου να τα πάει ακόμα καλύτερα στον Β’ γύρο του πρωταθλήματος και να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει. Προσωπικά στοχεύω στην ατομική μου βελτίωση κάθε μέρα για να μπορώ να αποδίδω στο 100%».

Οι ψήφοι των προπονητών

Κατερίνα Ζακχαίου (Ολυμπιακός ΣΦΠ) – 9 ψήφοι
Ιωάννα Πολυνοπούλου (ΠΑΟΚ) – 4 ψήφοι
Άννα Καλαντάτζε (Παναθηναϊκός ΑΟ) – 3 ψήφοι
Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου (ΑΟ Θήρας) – 3 ψήφοι
Μελίνα Εμμανουηλίδου (ΑΟ Θήρας) – 3 ψήφοι
Ιλιόνη Κελεσίδη (Παναθηναϊκός ΑΟ) – 1 ψήφος
Τζίνα Λαμπρούση (Ολυμπιακός ΣΦΠ) – 1 ψήφος