A2

Κληρώνει για άνοδο σε Α2 Ανδρών-Γυναικών – Ποιες ομάδες μένουν εκτός κληρωτίδας

Κληρώνει για άνοδο σε Α2 Ανδρών-Γυναικών – Ποιες ομάδες μένουν εκτός κληρωτίδας

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου και ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. οι κληρώσεις του Ι’ ομίλου Β’ Εθνικής/Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών για την ανάδειξη της ομάδας που θα ανέλθει στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών και Γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Στην κλήρωση των ανδρών θα συμμετέχουν οι ομάδες: Α.Σ.Π. Ερμής Σύρου (Τ.Ε. Κυκλάδων), Α.Σ. Άθληση (Τ.Ε. Λέσβου), Α.Σ. Νηρέας (Τ.Ε. Χίου), Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Τ.Ε. Δωδεκανήσων).

Στην κλήρωση των γυναικών θα συμμετέχουν οι ομάδες: Α.Μ.Σ. Ζευς (Τ.Ε. Κυκλάδων), Γ.Π.Σ. Ερμής (Τ.Ε. Λέσβου), Ροδίων Άθλησις (Τ.Ε. Δωδεκανήσων).

Στις γυναίκες ο Α.Σ. Νηρέας (Τ.Ε. Χίου) και ο Α.Σ.Σ. Αναγέννησης (Τ.Ε. Σάμου) με έγγραφό τους ενημέρωσαν ότι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στη κλήρωση.

Λόγω των μέτρων προστασίας για τον COVID-19 δεν είναι δυνατή η φυσική παρουσία εκπροσώπων των ομάδων και για το λόγο αυτό η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας gotomeet.me.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...