Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κλήρωσε για τις γυναίκες στη Λαμία

Κλήρωσε για τις γυναίκες στη Λαμία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη, του μέλους του ΔΣ της Ομοσπονδίας και Αντιδημάρχου Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Λαμιέων Βίβιαν Αργύρη, του προέδρου της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Χρήστος Σύλλας, εκπροσώπων των ομάδων και των Ομοσπονδιακών τεχνικών Γιάννη Καλμαζίδη, Κώστα Παπαδόπουλου.

Πριν από την κλήρωση πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των εκπροσώπων των σωματείων της Α1 Γυναικών με την ΕΟΠΕ όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τη διοργάνωση του πρωταθλήματος, ενώ ανάλογη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί και στις αρχές του επόμενου μήνα.

Κεντρικό πρόσωπο στη διαδικασία της κλήρωσης ήταν η διεθνής κεντρική της ΑΕΚ Αριστέα Τοντάι, η οποία ουσιαστικά διαμόρφωσε το πρόγραμμα, επιλέγοντας τους κλήρους που αντιστοιχούσαν σε κάθε ομάδα.

Από τα… χεράκια της νεαρής διεθνούς το πρώτο ντέρμπι “αιωνίων” κληρώθηκε 5-6/12 με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται για την 9η αγωνιστική τον νταμπλούχο Ολυμπιακό στην Κυψέλη, με τη ρεβάνς να δίνεται την 19 αγωνιστική στις 17-18/2, ενώ το πρόγραμμα της πρεμιέρας 17-18/10 2025 έχει ως εξής: Παναθηναϊκός -Αστέρας Αγίου Δημητρίου, Πανναξιακός ΑΟΝ-Μαρκόπουλο, ΑΕΚ-Ηλιούπολη, Άρης-Α.Ο Θήρας, Φιλαθητικός Λαρισαϊκός- Ολυμπιακός, ΟΠΕ Ρεθύμνυ-Αίας Ευόσμου.

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα της Α1 Γυναικών 2015-2016

Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών θα ξεκινήσει το διήμερο 17-18 Οκτωβρίου 2015 και η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαρτίου 2016.
Τα plays offs είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 6 Απριλίου 2016 και θα ολοκληρωθούν το αργότερο στις 27 Απριλίου 2016.

Όσον αφορά το Κύπελλο Ελλάδας, η γ’ φάση (στην οποία συμμετέχουν οι ομάδες της Α1 Γυναικών) θα διεξαχθεί στις 3 Φεβρουαρίου 2016 και το Final 4 θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 5-6 Μαρτίου 2016.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...