Α1 ΑΝΔΡΩΝ

“Κούνησε μαντήλι” από Λαμία ο Λέσκε!

“Κούνησε μαντήλι” από Λαμία ο Λέσκε!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Volleyplanet, ο Αμερικανός κεντρικός, Ματ Λέσκε χθες αιφνιδιαστικά μάζεψε τα πράγματά του και χαιρέτησε τους συμπαίκτες του, ενώ δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στο Βραχάτι.

Ένα μήνα λοιπόν μετά την αποχώρηση του τεχνικού της Λαμίας, Θανάση Κατσιγιάννη, εδώ και λίγες ώρες ο Γυμναστικός “μετράει” μία ακόμη απώλεια από την ομάδα που συγκροτήθηκε το καλοκαίρι και μάλιστα παραμονές της αποψινής (22/12) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παμβοχαϊκό.

Η υπόθεσή του θυμίζει κάτι από… την περυσινή «εξαφάνιση» Λόουσον στον ΠΑΟΚ αφού ο ίδιος ο αθλητής είχε υποσχεθεί στη διοίκηση ότι θα παίξει και στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής. Αντ’ αυτού, φέρεται πως για δικούς του λόγους ήδη ετοιμάζεται να αναχωρήσει για… άλλες Πολιτείες, αφήνοντας την ομάδα της Ρούμελης στα… κρύα του λουτρού!

Πάντως ενόψει του ματς, ο προπονητής της Λαμίας Πέτιο Ντραγκίεφ εμφανίστηκε αισιόδοξος: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, με καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.

Με την Παναχαϊκή κάναμε την αρχή και μπορούμε να παίξουμε το ίδιο καλά και εκτός έδρας. Η ομάδα μου βελτιώνεται. Σεβόμαστε τον Παμβοχαϊκό. Έχουμε δύσκολη αποστολή αλλά πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».