Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κουτούβαλης: «Ευχαριστώ τον Σάκη Ψάρρα»

Κουτούβαλης: «Ευχαριστώ τον Σάκη Ψάρρα»

Η αποχώρηση του Εθνικού από την Volleyleague είναι  οριστικοποιήθηκε και ο εκπρόσωπος του τμήματος βόλεϊ των Πειραιωτών Σπύρος Κουτούβαλης με δήλωση του ευχαρίστησε τον Σάκη και Αργύρη Ψάρρα για την πίστη που είχαν πως οι «κυανόλευκοι» θα  λάβουν μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα.

Τα προβλήματα του Εθνικού στάθηκαν  τελικά ανυπέρβλητα καθώς οι «κυανόλευκοι» δεν θα συμμετάσχουν στην Volleyleague.

Μια εξέλιξη που ουσιαστικά ανακοίνωσε με γραπτή του δήλωση ο Σπύρος Κουτούβαλης που ευχαρίστησε τους Σάκη και Αργύρη Ψάρρα για την αγωνιστική παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και την πίστη που είχαν ότι οι «κυανόλευκοι» θα μπορούσαν να συμμετάσχουν κανονικά στο πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά ο Σπύρος Κουτούβαλης δήλωσε «Μετά και την οριστική απόφαση του Εθνικού ΟΦΠΦ να μην πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Volley League, ως νέος εκπρόσωπος πετοσφαίρισης του ΔΣ του Ερασιτέχνη Εθνικού, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια, εγώ προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλου του Εθνικού, τον βασικό συντελεστή της παραμονής της ομάδας μας στη volley league που αποτελεί τεράστια επιτυχία, έναν εξαιρετικό επαγγελματία, άνθρωπο και χαρακτήρα : τον προπονητή Σάκη Ψάρρα και τον αδελφό του, βοηθό προπονητή Αργύρη Ψάρρα, για την υπομονή που έδειξαν και την πίστη που είχαν μέχρι τώρα ότι αυτή η ομάδα θα μπορούσε να καταφέρει έστω και στις καθυστερήσεις να κατέβει στη volley league. ‘Ίσως ήταν και οι μοναδικοί που το πίστευαν μέχρι και την τελευταία στιγμή».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...