LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

League Cup: Νέο… ραντεβού σε livestreaming στον Άγιο Θώμα

League Cup: Νέο… ραντεβού σε livestreaming στον Άγιο Θώμα
Παναθηναϊκός και ο Φοίνικας Σύρου δέκα ημέρες μετά την αναμέτρηση τους για το πρωτάθλημα δίνουν νέο ραντεβού και πάλι στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. (Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, Α΄ημιτελικός Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 21/11, 16.00, volleyleague.gr Livestreaming).

O Παναθηναϊκός στην πρώτη του ημιτελική παρουσία στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να φτάσει στην τελική φάση του τουρνουά. Κυρίως όμως ψάχνει αντίδραση και άτυπη ρεβάνς για την ήττα από τους νησιώτες στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού δήλωσε: «Μέσα σε λίγες ημέρες θα βρεθούμε και πάλι με τον Φοίνικα στην έδρα μας. Περιμένω πως δεν θα κάνουμε την ίδια εμφάνιση όπως στο πρωτάθλημα. Ο Φοίνικας έχει καλή ομάδα αλλά το ζήτημα είναι να κάνουμε εμείς αυτό που πρέπει. Ναι, θέλουμε να πάμε στους τελικούς και θα το παλέψουμε μέσα από δύο δύσκολες αναμετρήσεις».

Ο Φοίνικας προέρχεται από την ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες ανοίγοντας το δρόμο για την πρόκριση στους διπλούς τελικούς. Ολοι οι παίκτες του «πειρατικού» είναι στη διάθεση του Ράκτο Παβλίσεβιτς.

Ο κεντρικός του Φοίνικα Δημοσθένης Λινάρδος που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Πήγασο Πολίχνης δήλωσε στο σάιτ του Φοίνικα: «Η ήττα από τον Ολυμπιακό μας έχει πεισμώσει για τη δύσκολη συνέχεια των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Το ματς της Πέμπτης πιστεύω είναι κομβικό και θέλουμε να αποδείξουμε τη δουλειά που κάνουμε καθημερινά μέσα στο γήπεδο. Είμαι πεπεισμένος ότι το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ μας. Έχουμε δύσκολη συνέχεια, θα λείπουμε από την Τετάρτη από τη Σύρο και μετά τον Παναθηναϊκό, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι εκτός με τον Παμβοχαικο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να έχουμε καθαρό μυαλό και υπομονή για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο στο νησί που είναι δίπλα στην ομάδα μας και μας δίνει δύναμη. Η παρουσία του στο γήπεδο την προηγούμενη Κυριακή ήταν καταπληκτική και ευελπιστώ να έχουμε συνέχεια τέτοια έδρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ