Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Λεόν: «Θέλω να κάνω μια νέα αρχή»

Λεόν: «Θέλω να κάνω μια νέα αρχή»

Έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την παραμονή του Ηρακλή Χαλκίδας, δήλωσε στο Volleyplanet, στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους ο Κουβανός Χουάν Αντρες “Λεόν” Γκονζάλες, που βρέθηκε στον τελικό του League Cup “Νίκος Σαμαράς” στου Ρέντη.

Παρέα με τον συμπαίκτη του Τάπια και υπό το διακριτικό βλέμμα του προπονητή Σπύρου Γκολίτση, ο “Λεόν” έδειξε κάπως αιφνιδιασμένος από το γεγονός, ότι τον αναγνωρίσαμε μέσα σε τόσο κόσμο στο Μελίνα Μερκούρη, αλλά στην συνέχεια, αν και αρκετά φειδωλός, μας μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στην χώρα μας.

tapia_leon

«Αισθάνομαι πολύ καλά που βρίσκομαι στην Ελλάδα και έχω πολύ διάθεση για να παίξω. Ήμουν δυο χρόνια εκτός αγώνων και είμαι ανυπόμονος να κάνω στην Χαλκίδα ένα νέο ξεκίνημα» τόνισε ο 25χρονος Κουβανός, που πήρε μια πρώτη γεύση από το ελληνικό πρωτάθλημα στον τελικό Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ.

«Δυστυχώς ήρθα πριν από λίγες μέρες και δεν έχω προλάβει να μάθω πολλά για το πρωτάθλημα σας, αλλά ελπίζω πως θα τα ζήσω από «πρώτο χέρι».

Όσον αφορά στους στόχους του, ο «Λεόν» ήταν λιτός και σαφής: «Θα προσπαθήσω να δώσω από την πρώτη κιόλας στιγμή τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και να κάνω μια πετυχημένη επανεκκίνηση στην καριέρα μου» δήλωσε ο χρυσός νικητής των Ολυμπιακών Αγώνων Νεότητας του 2010 στη Σιγκαπούρη, που εκτός του φίλου του και τότε  συμπαίκτη του Ντάριελ Άλμπο, o Leon γνωρίζει καλά και «ένα ακόμη νεαρό ταλαντούχο αθλητή», τον άσο του Παναθηναϊκού, Μεργκαρέχο.