Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μεμετζή: «Αποχωρώ σαν φίλη»

Μεμετζή: «Αποχωρώ σαν φίλη»

Να χαμηλώσει τους τόνους από το θόρυβο που προκάλεσε η παραίτηση της από τον ΑΟ Θήρας αλλά και να υπάρξει πνεύμα κατανόησης και συνεργασίας με τη διοίκηση του συλλόγου ώστε να ολοκληρωθεί ομαλά η αποχώρηση της από το νησί, θέλει η Ελένη Μεμετζή, η οποία επικοινώνησε με το “Volleyplanet” και έκανε αποκλειστικά την ακόλουθη δήλωση:

« Το θέμα της παραίτησης μου θέλω να τελειώσει εδώ. Αποφάσισα για δικούς μου λόγους να υποβάλλω παραίτηση , η οποία έγινε δεκτή.Αποχωρώ σαν φίλη κρατώντας μόνο τις ωραίες στιγμές που περάσαμε μαζί παίκτριες- κόσμος τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Θα ήταν κρίμα να έρθω σε αντιπαράθεση με τους ανθρώπους που συνεργάστηκα σε καθημερινή βάση και να μπούμε σε ένα χορό δηλώσεων και ανακοινώσεων. Σίγουρα και η διοίκηση θα έχει τα δικά της παράπονα αλλά το καλύτερο απ’ όλα είναι, το θέμα να κλείσει εδώ.

Περιθώριο 10 ημερών

Από την ομάδα φεύγω αφήνοντας χρονικό περιθώριο 10 ημερών ώστε να βρει τον αντικαταστάτη μου και δεν είναι παραίτηση της τελευταίας στιγμής.

Εύχομαι καλή τύχη, στις παίκτριες και στους φιλάθλους που με αγάπησαν και τους ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη τους. Η θητεία μου στο σύλλογο αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Και πώς να ξεχάσω όταν ανέλαβα την ομάδα από την τοπική κατηγορία και κατέθεσα ψυχή, πάθος και μεράκι ώστε να μπορέσει να πετύχει το άλμα ανόδου στην Α1.

Πάντα θα είμαι ο πιο φανατικός οπαδός της Σαντορίνης που θα αγωνιώ και θα χαίρομαι με την πορεία και τα αποτελέσματα της. Τέλος εύχομαι καλή επιτυχία σε όποιον προπονητή επιλέξει η διοίκηση»

Απάντηση Volleyplanet

Χαιρόμαστε που στη Σαντορίνη έχουμε τόσους φανατικούς οπαδούς οι οποίοι είναι καθημερινοί επισκέπτες μας και λατρεύουν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις στο χώρο του βόλεϊ αλλά και της ομάδας τους από το δικό μας σαιτ.

Φαίνεται ότι κάνουμε καλή δουλειά για να απαντούν συνεχως στα εμπεριστατωμένα μας ρεπορτάζ τα οποία ‘έχουν στόχο να αναδείξουν την αλήθεια και να πληροφορήσουν τους φιλάθλους για την εγκυρότητα των γεγονότων.

Κάτι τέτοιο ήταν και τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου πίσω από τις κλειστές πόρτες των αποδυτηρίων στο Κατσάνειο που αλιεύσαμε απο το σύνολο των αθλητριών με τις οποίες επικοινωνήσαμε και διασταυρώσαμε τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά τη δραματική ανακοίνωση της παραίτησης της Ελένης Μεμετζή  ενώ η πρώην προπονήτρια ψυχολογικά ράκος αγνόησε κάθε προσπάθεια επικοινωνίας μας.

Επίσης  έρευνας σε βάθος μας οδήγησε στους λόγους που έφεραν τη ρήξη της διοίκησης της Σαντορίνης και της προπονήτριας Μεμετζή και οδήγησαν στο «διαζύγιο».

Από κει και πέρα δεν χρειάζεται οι παράγοντες του νησιού να επιδίδονται σε «κυνήγι μαγισσών» για να βρουν τι είπε και ποιος το είπε και πως το εξέφρασε. Όλα ήταν αποτέλεσμα οργανωμένου ρεπορτάζ.

Εμείς δεν περιμένουμε τα δελτία τύπου για να ασχοληθούμε με τα γεγονότα που απασχολούν τη Σαντορίνη και οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Αν έχετε αντίθετη άποψη με χαρά να φιλοξενήσουμε τις θέσεις και τις παρατηρήσεις σας αλλά θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι καλό είναι τις ανακοινώσεις που αφορούν το Volleyplanet να τις κοινοποιείται και σε μας τους ενδιαφερόμενους και όχι να τις διαβάζουμε σε άλλα σάιτ.