PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μεμετζή : «Όταν είσαι στην ΑΕΚ θες να πρωταγωνιστείς»

Μεμετζή : «Όταν είσαι στην ΑΕΚ θες να πρωταγωνιστείς»

Η ΑΕΚ με τις νίκες επί Βριλησσίων και Αιγάλεω κατέκτησε το τουρνουά που διοργάνωση στη Νέα Φιλαδέλφεια και έδειξε να βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό βγάζοντας αρκετά πράγματα από αυτά που ζητά η Ελένη Μεμετζή η οποία δήλωσε ικανοποιημένη με την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας…

Τα δύο πρώτα φιλικά της Ένωσης ήταν απόλυτα πετυχημένα καθώς οι «κιτρινόμαυρες» έδειξαν ένα μέρος των φετινών τους δυνατοτήτων κερδίζοντας δικαίως το χειροκρότημα των φιλάθλων τους.

Ωστόσο υπάρχει ακόμη δρόμος για να φθάσει η ομάδα στο επιθυμητό αποτέλεσμα με την Ελένη Μεμετζή να δηλώνει μετά τη νίκη επί του Αιγάλεω «Ήδη συμπληρώσαμε έναν μήνα προετοιμασίας. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Είμαστε νέα ομάδα με πολλές αλλαγές από πέρσι και θέλουμε ακόμη δουλίτσα. Έχουμε τον χρόνο, έχουμε μπροστά μας αρκετά φιλικά και προπονήσεις. Εγώ αυτό που θέλω είναι να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και αυτό δείξαμε και σήμερα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας. Είμαι ευχαριστημένη παρ΄ όλο που η ομάδα έχει πολύ δουλειά μπροστά της».

Η ΑΕΚ ήταν από τις πρωταγωνίστριες των φετινών μεταγραφών καθώς έκλεισε από νωρίς το ρόστερ της θέτοντας από την αρχή ως στόχο την άνοδο και την επιστροφή της στην Α1.

Η Θρακιώτισσα τεχνικός της Ένωσης αναφερόμενοι στους στόχους της ομάδας ήταν απόλυτα ξεκάθαρη υπογραμμίζοντας «Όταν είσαι στην ΑΕΚ δεν υπάρχει άλλος στόχος πέραν της ανόδου. Βέβαια υπάρχουν και άλλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός. Είμαστε οι 3 ομάδες που δηλώνουμε στόχο την άνοδο, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες θεωρούνται επικίνδυνες. Θα παλέψουμε για τις 2 από τις 3 θέσεις».

Η περσινή χρονιά και η άνοδος κρίθηκε σε ένα χαμένο ταϊ-μπρεϊκ στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στον Ηλυσιακό. Η γιορτή μετατράπηκε σε εφιάλτη και η ΑΕΚ καλείται εκ νέου να δοκιμάσει την τύχη της και φέτος στην Preleague.

Η Ελένη Μεμετζή αναφερόμενη στο αν υπάρχει πίεση για την άνοδο έδειξε ήρεμη και απόλυτα έτοιμη για τον στόχο και τον πρωταθλητισμό. Εξάλλου με τόσα χρόνια καριέρας και πρωταθλητισμού γνωρίζει καλά να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις.

«Δεν υπάρχει πίεση. Όταν είσαι στην ΑΕΚ θες να πρωταγωνιστείς, να παίρνεις πρωταθλήματα» τόνισε η Μεμετζή και συμπλήρωσε «Αυτός είναι ο στόχος και το ξέρω και εγώ και οι αθλήτριες. Δεν υπάρχει άλλος στόχος όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ να κάνεις πρωταθλητισμό».

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...