Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μεταμορφώνεται σε… Δράκο ο Άντριτς

Μεταμορφώνεται σε… Δράκο ο Άντριτς

Στην ελβετική Λουγκάνο θα συνεχίσει την καριέρα του σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Volleyplanet o διεθνής Κροάτης άσος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Λέο Άντριτς, που τις επόμενες ώρες κουνάει… μαντήλι από την ομάδα του Έβρου, επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά ένα ακόμη ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας.

Πέρα από το οικονομικό μέρος της πρότασης των Ελβετών, σημαντικό ρόλο στην απόφαση του 21χρονου διαγώνιου του Εθνικού έπαιξε το γεγονός ότι με την Pallavolo Lugano ο “Λέο” θα έχει φέτος την ευκαιρία να αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στους “Δράκους” του ελβετικού βόλεϊ, όπου προπονητής είναι ο Ιταλός, Μάριο Μόττα, εκτός του Άντριτς θα αγωνίζεται από φέτος και ένας άλλος γνώριμος άσος  στο ελληνικό κοινό, ο Βραζιλιάνος πρώην πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Μαρσέλο Ελγκάρτεν.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Άντριτς είναι ο δεύτερος παίκτης του Εθνικού, που μετακομίζει από την Αλεξανδρούπολη στο Λουγκάνο, καθώς η μεγαλύτερη ιταλόφωνη πόλη στο καντόνι Τιτσίνο στα νότια της χώρας, αποτέλεσε πέρυσι τον τελικό προορισμό και του πρώην συμπαίκτη του Λέο, του Μαυροβούνιου ακραίου, Μπόζινταρ Τσουκ, που φέτος όμως επέστρεψε στη Volleyleague για χάρη του Ολυμπιακού.