Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κουνάει… μαντήλι ο Άντριτς!

Κουνάει… μαντήλι ο Άντριτς!

Θέμα ωρών είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet, η αντικατάσταση του Λέο Άντριτς   στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, καθώς ο Κροάτης διαγώνιος της ακριτικής ομάδας θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας.

Φάνηκε λοιπόν ότι δεν ήταν… γραπτό να μείνει και φέτος στην Αλεξανδρούπολη ο 21χρονος διαγώνιος, αφού παρά το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον στις αρχές του καλοκαιριού ο Εθνικός κράτησε τον παίκτη του.

Αυτή τη φορά όμως η πρόταση που έχει στα χέρια του ο διεθνής άσος της Κροατίας θα ωφελήσει οικονομικά και την ομάδα του Έβρου, που μετά την συζήτηση των διοικούντων με τον παίκτη, αποφάσισε ν’ “ανάψει το πράσινο φως” και να μην σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του  παίκτη, που σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Volleyplanet θα μετακομίσει στο βελγικό ή ελβετικό πρωτάθημα.

Ήδη λοιπόν ο τεχνικός της ομάδας, Σάκης Μουστακίδης έχει ξεκινήσει στον Έβρο την αναζήτηση νέου διαγωνίου, καθώς ένας Βούλγαρος που δοκιμάστηκε τις τελευταίες μέρες στην Αλεξανδρούπολη, δεν έπεισε τον έμπειρο προπονητή ότι μπορεί να προσφέρει αυτά που χρειάζεται φέτος η ομάδα του.